Etarget -közép

Dobrev Klára nyílt támadást indított

Tényfeltáró bizottságot küld az EP Magyarországra.
„Ilyenkor érzem, van értelme küzdeni a magyar jogállamiságért az Unióban. Újabb hatalmas pofon az Orbán-kormánynak a jogállamisággal foglalkozó bizottság mai döntése: tényfeltáró bizottságot küld az EP Magyarországra. Az lesz a feladatuk, hogy megvizsgálják, mit tett a magyar kormány a Sargentini-jelentés óta a jogállamisági kérdésekben.

Mi tudjuk, hogy a helyzet rosszabb lett, mint korábban! Gondoljatok arra, hogyan kebelezte be a kormány az MTA-t, vagy épp hogyan teszik rá a kezüket a művészetekre!
Éppen ezért, mi, a DK EP-képviselői tovább küzdünk a magyar demokráciáért az Unióban is!” – fogalmazott közösségi oldalán Dobrev Klára.
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
 

Megjegyzések

  1. Hazaáruló, riherongy ávós ivadék!!!!

    VálaszTörlés
  2. Egy családi vállalkozásként működtetett párt, aminek az elnöke egy igazi nagy csaló, és az EP-be hamis ígéretekkel bejutott felesége jogállamiságról karattyol! De jó lett volna ha a Jogi Bizottság 2006-ban is küldött volna egy tényfeltáró küldöttséget, amikor Gyurcsányék félelmükben a tömeget kezdték ütlegeltetni a lovasrendőrökkel. És úgy általában szerettek volna agyon verni minden tüntetőt! Akkor volt csak igazán jogállamiság Magyarországon. Ja, nem!
    Szóval, ennek a némbernek rinocérosz vastagságú bőr van a pofáján!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsuzsanna, egyetértek Veled mindenben.

      Törlés
    2. TE EG NAGYON ,TI EGY NAGYON,BUNKO EMBEREK VAGYTOK.NEM AKAROK SENKIT MEGBÁNTANI,DE NEM LÁTJÁTOK A FÁT AZ ERDÖTÖL.REMÉLEM NEKTES IS VAN GYERMETEKET .ÉS EGY PICIT TI IS SZERETNÉTEK ÉLNI EGY VOLT BÁNYÁSZ







      Törlés
    3. IMÁDLAK TE JO ASSZONY. NE ÉRTSÉL FÉLRE ,DE A MAI VILÁGBAN EGYRE KEVESEBB AKI VISSZA FELE MER SZOLNI

      Törlés
    4. "TE EG NAGYON ,TI EGY NAGYON,BUNKO EMBEREK VAGYTOK. "
      Miért is? Mert mi nem hisszük el a demagógiát? Jobb lenne, ha Te sem hinnéd el, mert Gyurcsánytól és Dobrevtől akkor fogsz pénzt látni amikor tőlem.
      Tudod, hogy mit jelent az Európai Egyesült Államok gondolata? Azt, hogy mindent, de tényleg mindent Brüsszel határozna meg. Sőt azt is jelentené, hogy a szegény ember még szegényebb lenne, a gazdagabb pedig még gazdagabb(neoliberalizmus). Ez a multinacionális vállalatok hatalmas ötlete, és azoknak a szuper gazdag tulajdonosainak a szekerét tolja a DK is(hiszen Gyurcsányék is milliárdosok). Tudod mit csinálnak ezek a mega cégek? Abban az országban ahová a lábukat beteszik, elsorvasztják a helyi vállalkozásokat, és a profitot viszont haza viszik! Vagyis egyre csak szegényedik az ország! A "TE JO ASSZONY"-od ezen dolgozik, tehát a saját hazáját szolgáltatná ki, ahol persze őt semmilyen hátrány nem érné, hiszen neki is pont ilyesmi cége van.

      Törlés
  3. Szomorú, hogy egy volt bányãsz híve ennek a némbernek! Értem én, hogy akkor jól keresett és ezt visszasírja! De ideje lenne feljönni a bányából mert ott nagyon sötèt van és ablak sincs rajta! Ezért ilyen bunkó!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése