Etarget -közép

Márki-Zay nekiugrott Lázárnak

Övön alul is üt a polgármester.
Sajnálom, hogy Lázár János ilyen alantas módszerekkel igyekszik a vásárhelyiek bizalmát visszaszerezni.
 
„Lázár János helyi médiája terjedelmes riportban mentegetőzik és támad valótlanságokkal az egész várost felháborító vasárnapi fiaskója után.
Véletlenül éppen a mai nap egy váratlan látogató érkezett hozzám a városházára: Bessenyeiné. Na nem a vasárnap botrányt okozó B. Élthes Eszter, a színészóriás negyedik felesége, hanem a vásárhelyi születésű művész egyik öccsének özvegye, Bessenyei Ottóné. Kedves figyelmesség volt részéről a látogatás, megmutatott néhány családi emléket és egy könyvet, amiben egy, a férje és B. Élthes Eszter közötti 2005. januári levélváltás is szerepel – az ennél sokkal pozitívabb hangvételű dedikáció mellett.
Sajnálom, hogy Lázár János ilyen alantas módszerekkel igyekszik a vásárhelyiek bizalmát visszaszerezni, de a sajtóhadjáratára válaszul szeretném megerősíteni az alábbi tényeket:
Lehet, hogy korábban az özvegy és ő ketten döntötték el, kit ismernek el a város művészeti díjával, idén azonban nem én, hanem a teljes közgyűlés döntött, a fideszes képviselőkkel együtt. A zárt közgyűlés jegyzőkönyve és hangfelvétele bizonyíték a Lázár-csapat hazugságaira: teljes egyetértésben döntöttünk, sőt, szívesen elárulnám Önöknek, hogy ki vetette fel, hogy az országos kategóriában (amire B. Élthes Eszter jelöltje Nemcsák Károlyt volt) idén ne osszunk díjat – de ezt sajnos a zárt közgyűlés szabályai miatt nem tehetem meg...”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. B. Élthes Eszter jelöltje Nemcsák Károlyt volt , kit a balliberált sorosenzus márky csótány és bandája nem támogatott , ennek okán úgy döntött a közgyűlés hogy idén ne osszák ki a Bessenyei díjat !

    VálaszTörlés
  2. Egy kérdés.Lázár mikor vesztette el a bizalmat ?Jól emlékszem,hogy nem akart újra indulni ? Márki,ritka nagy népművészeti cserép edény vagy !

    VálaszTörlés
  3. Nem jó az egy városnak, ha egy jellemtelen ember vezeti, mint például Márki- Zay Péter!
    Aki civilként kampányolt, de alig hogy megválasztották rögtön az MSZP - hez futott!
    Ezzel a minősíthetetlen viselkedésével Márkit, Hódmezővásárhelyen kevés kivétellel mindenki utálja!

    VálaszTörlés
  4. Akkor miért választották meg polgármesternek ?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése