Etarget -közép

Verhofstadt már támadásba is lendült Orbánék ellen

„Magyarországon már nincs valódi demokrácia!” - vicsorogta a belga fogtündér!
– mondta Guy Verhofstadt, az európai parlamenti liberálisok frakcióvezetője, amikor az Euronews az EP-választások magyarországi eredményéről kérdezte.


„Tíz százalék és két mandátum a Momentumnak, ezt senki sem gondolta volna!” A belga politikus ezt emelte ki, a Fidesz győzelme mellett, majd hozzátette: „Ott jártam, és láttam, hogy Magyarországon már nincs valódi demokrácia!”
Guy Verhofstadt a Momentum Mozgalom meghívására május 23-án kampányolt Budapesten, az utcán hangosan szidalmazták és provokálták.
Az Európai Néppárt csúcsjelöltje, Manfred Weber az EP-választások előtt úgy nyilatkozott, hogy a pártcsalád nem hajlandó olyanokkal együttműködni, akik Európa ellen politizálnak.
Zsiros Sándor, az Euronews riportere Orbán Viktor politikájáról kérdezte Manfred Webert: „Az Európai Unióban mindenkinek tisztelnie kell az alapértékeket, így a korrupció elleni harc, az igazságszolgáltatás és a sajtó függetlensége kulcsfontosságú alapelvek egy modern társadalomban. Mindezt meg fogjuk védeni.”
Az Euronews arra is kíváncsi volt, hogy Manfred Weber elég támogatást érez-e csúcsjelöltként:
„Jelenleg úgy tűnik, hogy az EPP lesz az új összetételű Európai Parlament legerősebb politikai tömbje, és ez alapján jó eséllyel illeti meg a vezetés lehetősége” – mondta a Néppárt csúcsjelöltje.
www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. A volt belga kormányfő, Guy Verhofstadt 2019-s EP választáson pártjával hazájában Belgiumban hatalmasat bukott,és az általa vezetet bevándorláspárti Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) EP-frakció,mit olyan nem EU.-s tag államokba bejelentett multinacionális nagyvállalatok finanszírozák, mint a Monsanto, a Microsoft, a Google, az Uber, a Syngenta vagy a Walt Disney ,miről kampányvideójában természetesen „elfelejtett” beszámolni, ami nem más mint tiltott pártfinanszírozás,miről a többségi balliberált média úgy NY. EU mint Közép Kelet EU -ban mélyen kussol,ugyan ebből a baksisból támogatta a az ALDE egyik kampányarcává választott szadeszes CSINCSILA cseh katkát !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése