Etarget -közép

Bayer Zsolt: És ez nem álhír...

Döbbenetes! Kaptam. Érdemes elolvasni.
Rá kell kattintani az utolsó sorban a kék "itt"-re, s előjön a teljes tanulmány szerzőkkel, hivatkozásokkal.Abból az is kiderül,hogy a lentebb látható, "kiollózott" táblázat úgy készült,hogy minden országban 1000 lakos/ km2 népsűrűséget irányoztak elő.
Ma Magyarországon ez a szám 108. (Igaz,Máltán 1290)  (Az már csak "érdekes"adalék,hogy az egyik magyar közreműködő Jeney Petra, a CEU oktatója.

83 mil­lió be­ván­dorló fér el Ma­gyar­or­szá­gon az EU sze­rint!
Ezzel szá­molt egy 2009-es uniós do­ku­men­tum akkor, ami­kor még el sem kez­dő­dött a szí­riai pol­gár­há­ború, az ISIS pedig még be sem tört Szí­ri­ába!        
Döbbenetes! Ismét egy olyan cikk került az internetre, amely azt bizonyítja, hogy a migránsok invázióját sok évvel azelőtt elkezdték tervezni, mielőtt valójában bekövetkezett. A Ripost is beszámolt arról, hogy a német kormány már 2011-ben elkezdte felvásárolni azokat az ingatlanokat, amelyekbe később bevándorlókat lehetett telepíteni.
Most egy még korábbi, 2009-ben készült EU-tanulmányra bukkant a német mmnews.de. Ebben azt fejtegették, hogy az egy négyzetkilométerre eső lakosság alapján, vajon melyik országba, hány migránst lehetne betelepíteni.
Az írás címe “A lakosság áthelyezési mechanizmusának lehetőségei a nemzetközi védelmet élvezők számára...” /Study on the feasibility of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection / A “védelmet élvezők” alatt természetesen a későbbi migránsokat kell érteni.
Ebben az az igazán megdöbbentő, hogy a szíriai polgárháború csak két évvel később, 2011 tavaszán kezdődött! Az Iszlám Állam pedig csak 2013-ben kezdte meg a szíriai offenzívát, amelynek hatására a destabilizálódott országból később elindultak a tömegek Európa felé.
Egyszóval az EU-dokumentum már mindezek előtt, 2009-ben azt vizsgálta, hogy vajon hány főt bír befogadni Európa.Csak néhány példa: akkor úgy látták, hogy Ausztria 75, Németország 274, Svédország 440 millió bevándorlót lenne képes felszívni. A mellékelt táblázatból /a kép legalján/ az is kiolvasható, hogy akkor azzal számoltak, hogy Magyarországon még “elférne” 83 millió fő!
A teljes táblázatot a mmnews.de.  oldalán, az eredeti tanulmány pedig itt lehet böngészni! Érdekes, hogy a dokumentum URL-je ma a “relocation of refugees” címet tartalmazza...
Forrás: Bádog - Bayer Zsolt blogja

Megjegyzések

  1. El sem tudom képzelni,hog yez lehetséges legyen. Ha pedig igen,én azt már nem fogom megélni, de sajnálom a családom fiataljait, gyerekeit. Isten vigyázzon ránk,hogy ebből ne legyen semmi.Ámen

    VálaszTörlés
  2. 83MILLIÓ KÖRNYEZETSZENNYEZŐ BALLIBERÁLIS.

    VálaszTörlés
  3. De keletről is van bevándorlás,ami nem 2015-ben kezdődött.Csak őket másképpen hívjuk /lásd kínaiak,románok,ukránok,stb/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pofátlanságod az hogy amivel ezt közzéteszed azt LÉNYEGÉBEN Kínában gyártották a kínaiak.

      Törlés
    2. Cecil Lia! javaslom, hogy menny ki feleségnek az iszlámhoz! Mondjuk 5. vagy 6. feleségnek! Azután majd megtudod.....mekkora szád lesz beverve!

      Törlés
  4. Véleményem hosszú idő óta szilárd és megmásíthatatlan: a történelmi Magyarországból 93.000Km2-t hagytak azok, akiknek ezen a téren nagy a pofájuk. A megmaradt haza nem eladó, bevándorlók számára már nem maradt terület.

    VálaszTörlés
  5. és ki tartja el őket ? remélem az a petra nevű és az összes sáka simogató !

    VálaszTörlés
  6. Majd azok tarják el őket akik szerint nincs migri váltság? Vagy soros papi és a liberálfasiszta söpredéke?

    VálaszTörlés
  7. Lehet nem állok messze az igazságtól ha azt feltételezem ez az egész EU.leigázására,az EU. nép rabszolgává tételére irányuló ballibernyák globalista háború az ikertornyok elpusztításával vete kezdettét !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól mondja, tudja. Akkor az Anyám 80 éves volt és megmondta, hogy kik a tettesek. Kné

      Törlés
    2. Anyaddal sokat vesztettunk, nezd meg az uj generaciot, total barmok....fingjuk sincs mi tortenik korulottuk....remenytelen.....

      Törlés
  8. És mit esznek ? minket ? remélem a támogatóikkal kezdik .......pl Gyurcsány úr előételnek ?

    VálaszTörlés
  9. Meg a kurva anyjukat ezeknek. Miéert nem takarítjuk már ki ezt a CEU-t az országon kívülre?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése