Etarget -közép

Mesterházy durván belekötött Orbánba

Van bőr a képén!
Az Országgyűlés külügyi bizottságának szocialista elnöke szerint ugyanakkor fontos lenne, hogy december elsején felálhasson az új Európai Bizottság.

Rögös út vezetett Várhelyi Olivér biztosi elfogadásához – jelentette ki Mesterházy Attila az ATV Start című műsorában. A szocialista politikus hozzátette, hogy pártja nem Várhelyi felkészültségét és rátermettségét firtatta, de szerinte a függetlenségével kapcsolatban felmerülhetnek aggályok. Mesterházy szerint nem meglepő, hogy a biztosjelölt szóban elhatárolódott a magyar kormányfőtől – mert szerinte nem is mondhatott mást – ugyanakkor hozzátette, hogy szerinte Orbán Viktor Türk Tanácson elmondott szavai másra utalnak.
Az Országgyűlés külügyi bizottságának szocialista elnöke szerint Orbán Viktor hiába lelkendezett Várhelyi biztossá választásának, mert az, hogy Várhelyi Olivér sikert érhessen el az Unió bővítésének ügyében, „az gyakorlatilag a nullához közelít”. A szocialista politikus hozzátette, hogy szerinte fontos, hogy az Európai Parlament szerdai szavazása sikeres legyen, ezért ő személy szerint az „igen” gombot nyomná meg.
https://mandiner.hu/

Megjegyzések

  1. Ez az egész uniosdi egy hülyeség. Feladatuk fuggetlensegunket, teljesen felesleges szuverenitasrol beszélni. A globalista bandaelukon a Magyarországon tartózkodó. Kommunista liberális gorenyekkel, tönkre teszik az országot.

    VálaszTörlés
  2. Mesterházy, Mesterházy! De jól ugatsz! Lesz itt gázsi! Dzsordzsi bácsi majd fizeti, bolsi patkány zsebreteszi!Magyarázd csak kudarcodat! A karavánunk tovább halad!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése