Etarget -közép

Tordai Bence belerondított a karácsonyba

Van bőr a képén!
A következőket írta:
Üzenet egy bigott, gyűlölködő álkereszténynek
Igen, Dr. Hoppál Péter, neked!
„Üzenet egy bigott, gyűlölködő álkereszténynek – igen, Dr. Hoppál Péter, neked!
Azt én – ateista humanistaként – is elismerem, és nagyra tartom, hogy a valódi kereszténység a szeretet vallása. Te és a hozzád hasonló kormánypárti álkeresztények viszont a gyűlöletkeltés elé tett fügefalevélként használjátok a kereszténységet, amivel egyszerre járatjátok le magatokat és - ami nagyobb baj - a vallást magát.
És ami a konkrét idézetet illeti: egy fideszkádéenpés 2019-ben inkább ne értekezzen arról, hogy mi botránkoztatja meg az embereket! Ezzel csak magadat teszed röhejessé.
Viszont ha már Máté Evangéliuma, van benne számodra egy másik, tanulságos részlet:
»Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal fogtok megítéltetni; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek majd.«”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. Tordai, te büdös ateista. Felesleges bibliai idézeteket kipuskázni az első kezedbe kerülő bibliából. Ettől még nem leszel művelt, csak égeted magad, mint jó farokverő barátod a klánból.

    VálaszTörlés
  2. Lehet valaki ateista, az Istent nem zavarja. A gravitációt sem zavarja, ha valaki nem hisz benne. Viszont az egész világnak szól az evangélium, függetlenül attól, hogy valaki mit gondol! Tehát, a következő idézet az ateista Tordaira is vonatkozik: "Képmutató,vedd ki előbb a gerendát a te szemedből, és akkor gondolj arra, hogy kivessed a szálkát a te atyádfiának szeméből!"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem fogja érteni a kis bukó,mert még a cikkben leirt idézeteket is lopta

      Törlés
  3. Sapka faszu pitiáner parazita !

    VálaszTörlés
  4. Nem értem ezt a nagy felháborodást? MIÉRT? ZEEV JABOTINSKY, ez a zseniális cionista társadalomtudós,, pontosan meghatározta azt, hogy "minden az etnosz" Vagyis az etnikum, az maga az értékrend! Ennek alapját ez a "Tordaira" Torda városához sem családgenealógiailag sem történelmileg semmiféle kapcsolattal nem rendelkező sejthalmaz; zsidónak hitvány, magyar meg soha nem volt és soha nem lesz. A magyarosított név, csupán névmimikri. Az állampolgári jogállás pedig nem jelent semmiféle magyarságtartalmat, csupán valamiféle jogállást!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése