Etarget -közép

Cseh Katalin megreccsent

 A hazaáruló Momentum EP-képviselője is fullba nyomja a kretént:

Mintha egy katona kifutna a frontvonalra, hogy „ide lőjetek”, úgy leplezi le magát a Fidesz, amikor foggal-körömmel harcol azért, hogy nehogy jogállami – demokratikus – értékeket kérjenek számon egy-egy kormányon az uniós pénzosztás során.
Ha Orbán Viktor nem érezné, hogy a szabad sajtó, a független bíráskodás vagy az uniós pénzek átlátható elköltése veszélyezteti az érdekeit, nem küzdene ezek ellen. Ehhez képest folyamatosan kapálózik, összeesküvés-elméletekről hablatyol és vádaskodik.


Ezzel leplezi le önmagát: ő is tudja, hogy csak úgy tud hatalomban maradni, ha csal. Az Európai Parlament pedig éppen arról fogadott el múlt héten egy javaslatot, hogy a jogállamot romboló kormányok nehezebben juthassanak uniós forráshoz. Nem ezt kell megváltoztatni, hanem a magyar demokráciát kell helyrehozni, hogy továbbra is kapjunk forrásokat az Európai Uniótól.


– írta a Facebookon CS1K.

Forrás: www.vadhajtasok.hu

Megjegyzések

  1. Amit a nő beszél az nem vélemény hanem vádaskodás.

    VálaszTörlés
  2. A TALMUDISTA PROSTITUÁLTAK...- SOSEM VÁLTOZNAK +!!!
    A BOTMIXERES VÉRENGZŐ CSEH KATALIN ÉS AZ ABORTUSZ NEM MENT MEG ATTÓL, HOGY ANYA LEGYÉL. AZ ABORTUSZ AHHOZ SEGÍT HOZZÁ, HOGY EGY HALOTT GYERMEK ANYJA LEGYÉL...!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=AE-iz1UxKxk&t=16s

    VálaszTörlés
  3. Ez a hazaáruló némber Magyarország testén csüngő furunkulus !!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Amikor Gyurcsány bevallotta, hogy nem volt igaz amit az ország helyzetéről mondtak Brüsszelben, amikor "trükkök százait" vetette be hogy meglovasíthassák a 4-es metróból azt a 100 milliárd fölötti összeget az jogállam volt? Amikor te felvetted az EU- pénzt átveréssel az jogállam volt? De ha véletlenül egy jobboldali vállalkozó nyer munkát és elvégzi, akkor az nem jogállam mert a baloldalnak jár szerinted csak az EU támogatása. Na pont ez ellen harcol Orbán mert nem a baloldali lenyúlósoknak adják a pénzt hazugságokért, hanem az országnak az épüléséért, és azt csak Orbán tette meg az elmúlt 18 évben. Most Gyurcsánnyal indultok, és hozzá gyengék vagytok, de neki is csak annyit sikerült mondani a felmarkolt EU támogatás, a költségvetés, és az eladott cégek zsebre vágása után, felvett IMF hitellel, hogy "Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?" Akkor ki kezeli helyén az EU pénzeket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok! Szeretném megkérdezni hogy Cseh Katalin szerint mit jelent az a szó hogy ZSAROLÁS. Ki kellene nyiltan mondani hogy hazánk azért nem kapja meg a jogosan járő támogatásokat,mert nem engedi az azonos neműek házasságát,nem engedi a gyerekek "érzékenyitését" az lmbtq-s lelket tipró aberrált,erőszakos fellépését stb.Ezek lennénék a haladó nyugati értékek?

      Törlés

Megjegyzés küldése