Etarget -közép

Halálos fenyegetést kapott Déri Stefi

Ez elfogadhatatlan. Nincs joga az életünket fenyegetni csak azért fenyegetni, mert nemzeti érzelműek vagyunk.

Halálos fenyegetést kaptam, mert jobboldali véleményeket teszek ki a Facebookra – mondta legújabb videojában Déri Stefi. 

Az újságíró egy üzenetet is bemutatott, amiben Márk azzal fenyegeti, hogy Ha nyertek, mindegyikőtöket lelövöm mint a kutyát büdös k...a anyádat.

Az újságíró hangsúlyozta, hogy Márk nem álprofil, hanem valós személy, az életveszélyes fenyegetés pedig bűncselekmény, ezért feljelenti a rendőrségen.

Ez elfogadhatatlan.

Nincs joga az életünket fenyegetni csak azért fenyegetni, mert nemzeti érzelműek vagyunk – jelentette ki Déri Stefi. 


 

Hozzátette: ez nem az első eset és nem is csak Márk hibája, hanem az erőszakos, uszító, konfliktuskereső, háborúskodó retorikát folytató Márki-Zay Péteré, aki hónapok óta hergeli az országot.

Kifejtette, hogy amikor Márki-Zay Péter a jobboldaliakat, a vidékieket, tudatlannak, tájékozatlannak, ostobának nevezi, az emberi mivoltunkat lealacsonyítja, akkor úgy gondolhatják páran, hogy így bánhatnak velünk. 

Sajnos a fenyegetésekhez az vezet, amikor Márki-Zay ezeket a fenyegetéseket teljesen komolyan használja.

Nevén kell nevezni: ez uszítás

– figyelmeztetett Déri Stefi. Emlékeztetett: sokan többször felszólították baloldaliak is, hogy hagyja abba ezt a stílust, de nem tette.

Kiemelte: sajnos Gyurcsány is ezt mondja, amikor arról ír, hogy két választásunk van: vagy pocsék emberek leszünk, vagy megyünk meghalni egy háborúba.

Az újságíró felhívta a figyelmet arra, hogy ha az emberek nem akarják ezt a háborúskodó retorikát hallgatni négy éven keresztül, akkor most vasárnap meg kell állítaniuk Gyurcsány és Márki-Zay ámokfutását. Ez viszont csak akkor sikerülhet, ha mindenki ott lesz április 3-án.

www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések