Etarget -közép

Cseh Katalin megint Orbánt kóstolgatta, de beletört a foga

Nem várt helyről kapott méretes pofont a baloldal.

Felhévizy Félix nagyon várja a vb-döntőt. Hiszen kedvenc csapata, az argentin válogatott a franciákkal csap össze. Néhány barátja is átjön délután, hogy együtt nézzék meg a nagy meccset. Az utóbbi héten már nem voltak olyan sűrűn a meccsek, így több ideje jutott a hírlapírónak is a közéleti dolgokkal foglalkozni. Így nagy figyelemmel fordult Felhévizy is a brüsszeli korrupciós botrány felé, amely során vizsgálati fogságba helyezték Eva Kailit, az EP korrupcióval gyanúsított alelnökét és társait. Az ügy még tovább gyűrűzik, nem lehet tudni, hogy hova fut ki a történet. Egyre több érintettről szólnak a hírek. Természetesen ez a botrány alapjaiban rázhatja meg Brüsszelt, így nem volt meglepő, hogy a Magyarországot folyton támadó, hazánk érdekei ellen ádáz módon küzdő baloldal is megszólal az ügyben. Az már meglepőbb volt, hogy pont Cseh Katalin, a Momentum EP képviselője lesz az a politikus, aki az utóbbi napokban kommunikálni fogja a felháborító ügyet. Cseh a következőképpen próbálta tisztára mosni a brüsszeli szennyest:

„Brüsszelben a korrupciós ügyeknek súlyos következményeik vannak, Brüsszel köszöni szépen, »lecsapolja a mocsarat«. A jogállam erejét éppen az mutatja, hogy a belga hatóságok azonnal rajtaütöttek az elkövetőn, a korrupciós botrányba keveredett képviselőt megfosztották a jogosítványaitól és eltávolították a funkciójukból is.(…) Katar megpróbált kenőpénzzel befolyást szerezni az Európai Parlamentben, meg akarta vásárolni a pozitív visszajelzéseket, és el akarta hallgattatni az EP-t a katari jogsértésekről. Csakhogy nem sikerült. (…) Az uniós intézményrendszer leggyengébb láncszeme továbbra is az Európai Tanács, ahol Orbán Viktor orosz és kínai érdekek mentén vétózgat, aláásva Európa és Magyarország érdekeit.” 


 

Meglepő értékelése a történteknek, Cseh Katalin sajátos tolmácsolásában. Igaz, nem is várhattunk mást, hiszen pont ő az, akinek a botrányával még tavaly nyáron jött elő az Anonymus-álarcos alak. 

Ezek alapján arra lehetett következtetni, hogy a momentumos EP-képviselőhöz köthető céghálózat tagjai, működésüket összehangolva, pályáztak uniós pénzekre és nyertek el gyanús körülmények között 4,8 milliárd forintot. Erről az ügyről, természetesen, mind ő, mind a pártja nagyokat hallgat, és azt állítja, nincs itt semmi látnivaló, kérem szépen. Az is módfelett érdekes, hogy a Katargate-botrány az Európai Parlament alelnökét érintette, Cseh Katalin mégis az Európai Tanácsot illette bírálattal és a Európai Parlamentet pedig dicsérte, hogy milyen fantasztikusan működik. Az egyáltalán nem érdem, hanem minimumelvárás volt, hogy a korrupciós botrány utáni földrengést követően az uniós törvényhozók megfosztották parlamenti tisztségétől Eva Kailit. 

Természetesen tudjuk, hogy az Európai Tanácsot azért bírálta a baloldali képviselő, mert történetesen ebben a tanácsban vannak az állam- és kormányfők, így Orbán Viktor is.

Ő jobban kedveli az Európai Parlamentet, ahol a hazájukban mikroszkóp alatt sem látszódó népszerűségi mutatókkal rendelkező pártocskák képviselői, jó pénzért, a nagy európai érdekre és holmi jogállamisági blablára hivatkozva rendszeresen támadhatják a saját hazájukat. 

De hiába volt minden intrikájuk, Orbán Viktor elérte a célját, megkapjuk a nekünk járó uniós pénzeket, tehát Cseh Katalinnak és a hozzá hasonlóan Magyarország érdekei ellen küzdő baloldali politikusoknak ismét beletört a foga az újabb támadásba. 

Azt azonban nem értem, hogy miért van az, hogy az Európai Parlamentet és az egész EU-t érzékenyen érintő korrupciós botrány kapcsán kinek jutott eszébe az a rendkívül jó ötlet a baloldalon, hogy pont az a Cseh Katalin lesz az az ember, aki ezt a témát megfelelően és hitelesen fogja kommunikálni, annak fényében, hogy az ő személyét érintő ügy jelenleg terítéken van – gondolta magában zsörtölődve Felhévizy, majd folytatva az előkészületeket a délutáni vb-döntőre, rágcsálnivalókat, söröket készített be és felvette a barátjától születésnapjára kapott argentin mezét. Minden a helyére került, jöhet a kezdő sípszó.

Borítókép: Cseh Katalin a Momentum EP-képviselője  (Fotó: Havran Zoltán)

Felhévizy Félix - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. 2023-ban csakis önbíráskodással, de szerfelett hatékonyan tisztíthatjuk meg Mária országát a faj és lélekidegen fidesz-DK...kóhnglomerátumtól!!!
    Bátrabb nemzeti öntudattal megáldott országokban nüansznyibb hazugságokért is kivégzi az Isten adta nép az efféle gén-korcs belső ellenségeit, mint amit ezek a Soros ügynökök műveltek le itt a cionista gyarmatosítás 33 éve alatt!!!
    A világ vallási vezetőinek véleménye szerint itt a világvég (
    https://www.pravda.ru/news/faith/1784...onecsveta/).
    Így üzenve a zsinagógákból és/vagy templomokból kiguruló, de válaszolni is alkalmatlan szemforgató bélpoklos zsarnokoknak...
    Az, hogy Budaházy Györgyéknek kegyelemért kell könyörögni, a legújabb kori magyarországi cionista rémuralom és zsidó diktatúra örömmámora!!!
    Hiszen éppen eme hazafiaknak a 2006-os megmozdulásai révén kerülhettek kétharmaddal hatalomba apartheid Israhell narancs kipás fartúrói és kikeresztelkedett sátánistái!!!

    „Likasszák már az égben fönt a rostát
    s a csillagok tengelyét olajozzák
    szorgalmas angyalok.
    És lészen csillagfordulás megint
    és miként hirdeti a Biblia:
    megméretik az embernek fia
    s ki mint vetett, azonképpen arat.
    Mert elfut a víz és csak a kő marad,
    de a kő marad.”
    -Wass A.-
    http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése