Etarget -közép

Vége van a liberális hülyeség világának - Videó!

Lényegtelen kérdés a Pride, nem fontos kérdés a meleglobbi és a genderlobbi - jelentette ki a PestiSrácok Polbeat című élő műsorában Boros Bánk Levente politológus, a Nézőpont csoporthoz tartozó Médianéző Kft. ügyvezetője, az Echo TV Troll című műsorának állandó vendége.

Szerinte a Pride arról szól, hogy a nyugati világ milyen kultúrát, milyen társadalomfilozófiát képviseljen. "Az LMBTQ-mozgalom kultúrpolitikává akar tenni egy sokadrangú kérdést. Mindezt pedig azért teheti, mert a nyugati világ abban a gazdasági fejlettségi fokban van, hogy el tudja tartani azokat, akik ebből élnek, akik erről beszélnek.
Ha Fekete-Afrikában élnénk, ahol polgárháború van, akkor nem az lenne a kérdés, hogy vannak-e melegek, vagy nincsenek. A jólét miatt az LMBTQ is extrém változatát képviseli az ügynek, minden értelmes közösségi kapcsolatot felül akarnak írni. Sajnos ott tartunk, hogy most már bármikor előfordulhat, hogy a következő lépésük az lesz, hogy a poligámiát is követelni fogják. Az emberek ugyanakkor döntöttek és kinyilvánították: eddig és ne tovább" - hívta fel a figyelmet Boros Bánk Levente.
www.pestisracok.hu

Megjegyzések

Megjegyzés küldése