Etarget -közép

Demszky üzent Orbán Viktornak

Igazi liberális mondat: Orbán, a kurva anyád!

Az ember lassan elkezd szánakozva tekinteni Demszky Gáborra. Az egykori főpolgármester egyre inkább egy demens öregemberre kezd hasonlítani, aki most újabb szintet lépett. Lefelé.
Demszky a 24.hu-nak adott egy terjedelmes interjút, amelyben Orbán Viktorral kapcsolatban is megszólalt. Konkrétan „kurvaanyázott” egy erőset. Mint egy igazi liberális.
Ha Orbán azt mondja, hogy mocskos migránsok, mi azt mondjuk, nem, a kurva anyádat, félre a migránsozással, nekünk Európa a fontos!
https://csakegymondat.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. és a tied gábor, él még? mert ha igen, hasonló jókat neki is

    VálaszTörlés
  2. hagyjuk már, a tünetei szerint beteg ember !

    VálaszTörlés
  3. Nektek Európa Nekünk a hazánk: MAGYARORSZÁG!

    VálaszTörlés
  4. Ez egy nagyon beteg gonosz Patkány ! Akit irtani kéne !!

    VálaszTörlés
  5. Tudod demszky ,emlékszem anyádra mikor két gombért engedte magát teherbe ejteni !!!!....meg is lett az eredmény !!!...egy ilyen genetikai hulladék !!! Undorító vagy!!!


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az élő példa!
      Igenis van élet az agyhalál után!

      Törlés
  6. Az egykori szavazóit egye meg a kárhozat. Az, hogy egy ilyen alak elfogadja a húsos fazekat az természetes. Azokat egye meg a fene egytől egyig, akik rá szavaztak. Meg Hitlerre, meg Merkelre, meg Horn Gyulára, meg ferkóra. Gondolkozzatok emberek! Mi baja lehet ennek az elnökünkkel. Semmi, csak az irigység.

    VálaszTörlés
  7. Szégyen egy valahai polgármestertől az ilyen megszólalás!Ha hallgattal volna , bölcs maradtál volna!

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Teljes elkeseredés jele! Avagy, ez már a transznacionális destruktív neoliberalizmus hullaszaga. Az, amelynek 20. századi ideológiai öltözéke, a bolsevizmus bábuján, a marxista forradalmi proletár internacionalizmus volt.
    (Karatnai Bodó Attila)

    VálaszTörlés
  10. enni esze van.. a sok alkohol leépítette teljesen, mert nektek főztolvaj gabi Európa egy gigantikus kocsma! ahol jól megfér egymással az orosz vodka, meg a francia konyak! erre vagytok képesek, kosz király...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése