Etarget -közép

Dömsödi: „Orbánt el kell zavarni az országból!”

„Orbánnak már nem jelzést kell adni! El kell őt zavarni ebből az országból” – vágta oda Dömsödi Gábor egykori televíziós, aki előbb országgyűlési képviselő-jelöltként, majd pásztói polgármester-jelöltként bukta el az emberek bizalmát az elmúlt fél évben. Egyik címzett a gyurcsányista Gy. Németh Erzsébet volt, aki a hűtlen kezelés vádja alól felmentett Juhász Ferenccel, az egykori Gyurcsány-kormány honvédelmi miniszterével együtt ült az ATV ’A nap híre’ műsorában csütörtökön, s az ellenzék tehetetlenségének okát igyekeztek magyarázgatni. Dömsödi még odaszúrta: „Eljöttök ezekbe a tévéműsorokba, elmondjátok, hogy ezt találtuk ki, azt találtuk ki. Ebből így nem lesz semmi. Orbán Viktor 117 évre berendezkedhet.”

Az ATV se liberális, se komcsi törzsközönségéhez nem tartozó nézőinek igazi élmény lehetett végignézni, ahogy a pártképviselők kínosan fészkelődve mosdatták a szerecsent. Kicsit olyan volt az érzésem, mint Mátyás király igazmondó juhászának lehetett, aki a botjára tett kalapjának próbálta hihetően elmesélni, hová lett az aranyszőrű bárány, amit ugye egy csókért cserébe a burkus király szépséges leányának adott, ám a kísérletei nem sikerültek. Hazugságaiba maga is belepirult, míg végül rájött a megoldásra.
Bár a DK-ról vagy az MSZP-ről nem állította senki, hogy igazmondóak lennének, sőt!, a tévéműsor szereplői mégis igyekeztek hihetővé tenni mondókájukat. Gy. Németh úgy érvelt, hogy ki kell vinni az embereket az utcára! Szerinte a tüntetéssorozat jó kezdeményezés s abban bízik, hogy az emberek végre tényleg megértik, hogy mindenkinek, aki nem akarja azt, ami itt van, kell valamit tennie. Leszögezte, lehet az ellenzéki pártokat provokálni, lehet rájuk minden rosszat mondani, de a társadalom megszervezése az az ellenzéki pártok nélkül nem megy.
Juhász Ferenc is a régi lemezt tette föl, tolta a felelősséget a választókra. Le kell váltani az ellenzéket, mondta „meglepően”. Helyette kell csinálni egy olyat, ami virulens, versenyképes, bátor, sok embert tud hozni, pénzt tud megmozgatni. Az ellenzéki politikusok jelentős részének tele van már a hócipője, hogy a partvonalon kívülről bekiabálnak nekik, hogy öregem, ezt így kell csinálni, úgy kell csinálni, miközben sokan még a személyes részvételre sem képesek. Ha mindenki jól érzi magát, akkor szavazzon Orbánra. Ha nem, akkor saját helyén keresse meg azokat a lehetőségeket, amelyekkel az ellenállás összerakható.
Ha Mátyás király juhásza ilyen gyengén muzsikált volna, mint az ellenzék teszi lassan egy évtizede, akkor nyilván soha nem nyeri el a burkus király országának a felét. Pedig Gy. Némethéknek sem kellene feltalálni a spanyolviaszt. Nekik is csak azt kellene tenniük, mint a juhásznak. Igazat mondani. Azt képviselni, amire a magyarok vágynak, amire rendre milliószám szavaznak, s nem azt a békát kellene rendre megpróbálni letolni a torkukon, amit eszük ágában sincs lenyelni. Pedig most még egyszerűbb a kérdés, mint öt vagy tíz éve. Csak a biztonság vagy a migrációpártiság kérdésére kellene helyes feleletet adniuk. Ám ők erre is képtelenek. A nemzetközi nagytőke, a föderális Európa, a liberális demokrácia érdekeinek alázatos, önös érdekből való kiszolgálása ugyanis ezt nem teszi lehetővé. Az mindig felülírja a magyar érdekek szolgálatát, amivel pedig egy egész országot nyerhetnének, nemcsak egyfelet.
Számukra azonban elég a saját langyos kis pocsolyájuk is. Meg sem próbálják Orbánt elzavarni az országból, mert ahhoz nekik végre igazat kellene mondaniuk. Ezzel pedig mindig hadilábon álltak.   
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. Így igaz! Semmire se való csőcselék a mai ellenzék. Orbán egy igazi jó miniszterelnök. 117 évre akár be is rendezkedhet felőlem! :D

    VálaszTörlés
  2. Ki a f..sz ez a zsirosbödön, hogy így osztja az észt? Egy bukott szarjankó, kussoljon a jó k.anyjába!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ismét egy újabb parazita? Hát nem lehet ezeket már sosem kiirtani? Élősködnek rajtunk,pedig látni rajta,hogy jól megszedte már magát a múltban,vagy elfogyhatott a tartalék? Újra előmászott valahonnan? Bújjon inkább vissza,ahonnan előkerült.Nekünk nem hiányzott.

    VálaszTörlés
  4. Ha az emberek mellett és nem ellenük akarnának politizálni, akkor lenne esélyük elnyerni a választók bizalmát, de erre genetikailag képtelenek ott a baloldalon. Így hát marad a siránkozás és a gyúlölet keltés. Ehhez értenek.

    VálaszTörlés
  5. EL AKARJÁK ZAVARNI ORBÁN VIKTORT, MEG AKARJÁK BUKTATNI A FIDESZ-T, DE ARRÓL EGYIK SEM BESZÉL, KI LENNE HELYETTÜK!MIT TENNÉNEK AZ ORSZÁGÉRT! AZ EMBEREKÉRT! ERRÖL EGYIKÖJÜK SEM BESZÉL,TEHÁT NEM SZABAD ODA FIGYELNI AMIT EZEK AHATALOMRA ÉHES POJÁCÁK MONDANAK.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lenne alkalmasabb a jelenlegi kabinetnél egy tucat ,csak nem pártokban,meg semmihez nem értő csókosokban seggnyalókban kell gondolkodni ,hanem szakemberekben.Hála Istennek ha csupasz picsánkon kívül más egyebünk nincs is,és egy jó darabig nem is lesz amíg ez a kabinet van hatalmon,de szellemi tőkében elég gazdag ország vagyunk tucat jobb van Orbán Viktortól! Sehol nincs kőbe vésve még az alkotmányban sem az alaptörvény meg nem is létezik,hogy az Államfőnek Áder Jánosnak a parlamenti győztes párt miniszterelnök jelöltjét kell felkérni kormány alakitásra, Orbán Viktor személyében,minden törvényes eszköz rendelkezésére áll ahhoz ,hogy ne az úgynevezett "szokásjogot" alkalmazza ,hanem erre a feladatra külső párton kivüli szakembert kérjen fel. a Felkért személynek meg kizárólagos felelőse,hogy milyen összetételű kabinetet állit fel! Senki nem gondolhatja komolyan hogy ezt az országot a lopáson kivül semmihez nem értő Rogánok,Lázárok,Szijjártók,Németh Szilárdok,Kósák stb a teljesség igénye nélkül fogják a szarból kihúzni! Ennek az országnak már nagyon régóta egy elismert gazdasági szakemberre lenne szüksége,kimásszon a bajból!Ádernek már régen le kellett volna ülni Chikán professzorral,Róna Professzorral,Csaba László professzorral,Mellár professzorral ,Ángyán professzorral stb tárgyalni,és ezeket a szakembereket még elfogult baloldalisággal sem lehet vádolni,mert korábbi jobboldali kormány miniszterei ,államtitkárai,főtanácsadói voltak. De az sem lenne ördögtől való ha baloldali érzelmű lenne,ha egyéb iránt meg nemzetközileg is elismert szakemberek,mint ahogy Németországban össze tud fogni a CDU a szociál demokratákkal,zöldekkel stb egy nemzet érdekében! Aki azt mondja ,hogy Orbántól nincs jobb az nagyon téved ,mert tucat jobb van nála!

      Törlés
  6. Ez a szarjankó hájtömeg, milyen alapon zavarna el valakit az országból. talán a népet? Ahhoz újra kell születned te senkiházi!!!

    VálaszTörlés
  7. Ezeknek csak ez megy "el kell zavarni Orbánt". De, hát nem veszi észre? Ők vannak elzavarva!

    VálaszTörlés
  8. Én imádom a himnuszunkat, a legszebb a világon, de van benne egy kis tévedés, nevezetesen : nem bűnhődte (már e nép ) még e nép a múltat és jövendőt! Nem kellene már takarítani?
    Ki is ez a Dömsödi Gábor?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  9. Persze a műsorvezetőt is meg kell nézni, mert ő választja ki az alanyokat. Ez a Simon is egy aljas féreg a célzott alákérdezéseivel. Olyan aljas módon vezeti a "műsort", mint annó az azóta hála Istennek megszünt Újságíró Klub. Remélem az ATV tulajdonosa ezt a véglényt is előbb-utóbb elzavarja, mint a drága, jó Bolgár úrat és társait.

    VálaszTörlés
  10. A szélsőballibsi lyánynak igaza van! Ők arra szerződtek, hogy Orbánt és a Fideszt elzavarják, hiszen ellenzékben vannak. Csak a módszer nem jó! A következőt ajánlom neki: Találják ki hogyan tudnák jobban vezetni az országot. Találják meg azokat a vezetőket, akik ezt hitelesen el tudják mondani és tudják is jobban csinálni, mint a mostani kormány és a pártjai. Eddig viszont azt bizonyították be, hogy az országnak nincs mit mondaniuk, és aki ma ellenzéki vezető az bebizonyította, hogy az ország kirablásában, tönkretételében tud nagyot alkotni... így nehéz lesz a zavarás

    VálaszTörlés
  11. PEREI GYÖNGYI TE BELE VAGY ESVE AZ ORBÁNBA EZ A TE DOLGOD DE HOGY HÜLYE VAGY AZZAL AZ ORSZÁGNAK ÁRTASZ ,ÚGY HOGY TE IS MEHETSZ VELE , DE GYORSAN !!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése