Etarget -közép

Így hazudnak Orbán Ráhel szülésével kapcsolatban

Szinte még meg sem született Orbán Viktor miniszterelnök harmadik unokája, máris elkezdett ömleni a mocsok...

Ebben az esetben a lényeg a jelenség, nem pedig az, hogy Orbán Ráhel egészséges gyermeknek adott életet. Ehhez amúgy gratulálok, de az a szenny, amit feldobtak erre a kamu oldalak az valami rémes.
Szinte még meg sem született Orbán Viktor miniszterelnök harmadik unokája, máris elkezdett ömleni a mocsok a közösségi médiában és a kamu oldalakon. A hozzászólókhoz nincs mit hozzászólni, mutatom a legalját az origo Facebook oldaláról.
z Észbontó közösség oldal posztolt egy cikket a magyarnep.me portálról, ezzel a címmel: 
A MEGALÁZOTT KISMAMA REAKCIÓJA ORBÁN RÁHEL DURVA KIROHANÁSÁRA, AKI SZERINT Ő ALANYI JOGON KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓDBAN KELL, HOGY RÉSZESÜLJÖN A KÓRHÁZBAN! - LEGYETEK KEDVESEK OSSZÁTOK MEG LEVELEM, HOGY ELJUSSANAK HOZZÁ SORAIM!
Természetesen szigorúan nagyon nagy betűkkel, hogy ordítson a hazugság. Oké, mondhatják most, hogy az ember elfogult és védi a miniszterelnököt, de egyfelöl nincs szüksége rá, másrészt meg ez akkora ordas kamu, mint a ház. 

A kép jobb oldalán egy anyuka a gyermekével, neki tulajdonítják ugye a nyilatkozatot, meg azt a sort is, hogy: 
A vajúdásom kellős közepén bejelentik, hogy én abban a szobában nem hozhatom világra a gyermekem, ugyanis a mélyen tisztelt miniszterelnök úr lányának kiemelt kényelmet és figyelmet ígért meg a főorvos, ezért innentől kezdve én nem kívánatos személy vagyok a szobában.
Na most ugye a vajúdása kellős közepén senkit nem szokás odébb küldeni. Ez olyan orvosi alapvetés lehet, hogy a szülő nőket békén hagyják. Másrészt – és ez a lényeg – a jobb oldalon ülő hölgyről és gyermekéről tavaly jelent meg ez a kép a veol.hu-n.
Döbbenet, nem?
Tovább is van, mondjam még?
Mondom.
Tegnap már arról írt ez a kamuhír oldal, hogy mennyibe kerül(t) Orbán Ráhelnek a kórházi ellátás és jól ki is számolták. Ami azért jó, mert a saját korábbi írásukról bizonyították be, hogy hazugság. Ugyanis, ha egy kórházban valaki fizet az elltásáért, azt nem küldözgetik egyik szobából a másikba.
Döbbenet ez az egész…
(via: fakepalm.hu)
Kecskés István
https://media.blogstar.hu

Megjegyzések