Etarget -közép

Kocsis Máté: amit Gyurcsány csinál, az vérlázító

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője Magyarország élőben című műsorunkban arról beszélt, Gyurcsány Ferenc siralmas kormányzati teljesítménye mellett magyarázza, hogy mi az a jogállamiság és demokrácia, ez pedig egyenesen vérlázító, főleg az őszödi beszéd 12. évfordulóján.

A Fidesz frakcióvezetője hétfőn Szabó Tímeával (A Párbeszéd frakcióvezetője) és Gyurcsány Ferenccel is éles vitát folytatott a parlament plenáris ülésén. Erre reagálva úgy szólt, Szabó egy bevándorláspárti politikus, aki mást gondol erről a kérdésről, mint a magyar emberek jelentős része, és a kormány.
A DK frakcióvezetője ettől eltér egy kicsit – folytatta. „Gyurcsány Ferenc már volt kormányon, sajnos ismeri az egész ország az ő kormányzati teljesítményét, (…) a legvérlázítóbb az őszödi beszéd 12. évfordulóján demokráciáról és jogállamiságról beszélnie” – hangsúlyozta a politikus.

Hozzátette: „Semmilyen morális alapja nincsen, hogy szólásra emelkedjen.”

Úgy vélte, mindamellett, hogy a politikusok eltérő álláspontja helyes és elfogadott, Gyurcsány Ferenc hergeli a társadalmat a határon túliakkal szemben.
www.hirtv.hu

Megjegyzések

  1. Gyurcsány a saját kormányzása idején tönkre tette az egészségügyet, az oktatást és még sok minden mást is , amit máig sem sikerült helyre hozni. Az általa elkövetett orbitális hibákért most az Orbánt okolja és kéri tőle számon és vonja felelősségre érte. Ilyesmire épp eszű ember nem képes. Világos , hogy Ferkó elme zavarodott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelettel csak azt szeretném Önnel közölni és nem vitába szállni ezek!!TÉNYEK ,GYURCSÁNY IDEJÉBEN NEM VOLTAK KILAKOLTATÁSOK,AZ EGÉSZSÉG ÜGYBEN NEM VOLT MEG SZABVA,HOGY AKI BE TÖLTÖTTE A75-IK ÉLET ÉVÉT ANNAK NEM JÁR A LEGÚJABB GYÓGYKEZELÉS,NEM KELLET ORTOPÉD VIZSGÁLATRA 5 HÓNAPOT VÁRNI AZ AZ SZEPTEMBERTŐL JANUÁR-IG A NYUGDÍJASOKAT MÉG MEG SEM EMLÍTEM, NEM VOLT GYERMEK ÉHEZÉS,NEM UTOLSÓ SORBAN GYURCSÁNY A MAI NAPIG SEM VESZI FEL A KÉPVISELŐI FIZETÉSÉT NAGYON SOK MINDENT SOROLHATNÉK MÉG DE ÚGY GONDOLOM EZ A PÁR SOR IS ELÉG!!!

      Törlés
    2. Egyet értek. Ilyen kártékony, gyilkos kormánya még soha nem volt az országnak, mint a mostani.

      Törlés
  2. Ennyi idő után még mindig lehet a gyurcsányozással

    képernyőre kerülni??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még mindég nem elég le rágott csont nem tudják abba hagyni,ezzel próbálják a hiszékenyeket agy mosni!!

      Törlés
  3. Nektek milyen morális alapotok van, hogy szólásra emelkedjetek?
    Pofátokon vastag a bőr!

    VálaszTörlés
  4. Hogy rohadna meg a szavatóival együtt!!!

    VálaszTörlés
  5. Ugylátom vannak még Magyarországon mocskos véresszáju komonistákakik örömmel tennék amit a Kádari korszakban termésuetes volt a más nézetet vallókal ugymint.... vérbiróság ..akasztás..arcal lefele elföldelés.. kitelepités..stb..stb..
    És MAGYARI BEUS a te sorsod is a megrohadás...addig is az átok szálljon vissza rád

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése