Etarget -közép

Megy tovább: most Orbán Viktorról hazudnak unokája születése után

Továbbra is mindegy, hogy kik az ügy főszereplői, továbbra is a jelenség a lényeg. Olyan nyilatkozat jelent meg a kamu oldalakon, amely sosem hangzott el.

Egy napja írtam arról, hogy milyen ócska hazugsággal álltak elő a hazudós oldalak, Orbán Viktor harmadik unokájának születésével kapcsolatban. Még egy ártatlan kismama képét is felhasználták, hogy a hauzgságot alátámasszák. Most viszik tovább a kattintásvadászok az ügyet és a miniszterelnöknek tulajdonítanak egy olyan nyilatkozatot, ami sosem hangzott el.
"Tisztelt Facebookosok!

Újra boldog Nagypapa lettem, hisz megszületett legkisebb unokám Anna Adél!
Ráhel a Szent Imre Kórházban adott neki életet.
Nem szült luxus körülmények között, nem került kismama miatta hátrányos helyzetbe. Nem fizettünk 1,5 millió forintot az ott tartózkodásáért...
Bár van fogadott orvosa, de ez nem luxus manapság.
Kérünk mindenkit tartsa tiszteletben egy új élet születését, hisz ennél nincs nagyobb boldogság!
Engem lehet bántani, de a gyermekemet kérem hagyják nyugodtan élni!"
Honnan tudni, hogy ez az egész kamu? Egyrészt barátunk a google, márpedig a kereső csak kamu oldalakat dob fel ezzel kapcsolatban. Másrészt ilyen, de még csak ehhez hasonló nyilatkozatot sem tett korábban Orbán Viktor, sosem beszél családról és pénzügyekről nyilvánosan. Emellett minden esetben az a cikk vége, hogy ha egyetértünk osszuk meg. Továbbá az Adél szóig – nagyjából – megjelent a poszt a miniszterelnök Facebook oldalán.

Szóval ez valami döbbenet! Vajon mi van még ebben a sztoriban? Milyen hazugságot lehet még felfűzni erre néhány kattintásért? Nem mondom, hogy várom a folytatást…
Kecskés István
https://media.blogstar.hu/

Megjegyzések