Etarget -közép

Rendkívül durván nekimentek Földi-Kovács Andreának

Egészen elképesztő, ami a Hír Tv stúdiójában történt.
Ez egyszerűen minősíthetetlen. El a kezekkel Földi-Kovács Andreától!

Felháborító ez a személyeskedés, elítéljük Arató Gergely viselkedését, és kiállunk Földi-Kovács Andrea mellett!

mindenszo.hu

 

Megjegyzések

  1. Intelligens műsorvezető, kontra félrebeszélő neveletlen páros. Sajnos el is hiszik amit mondanak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fiatalember tudta, hogy kit kell megkérdezni. Hozzám nem jutott el, ezért így közlöm vele: én megtámadva érzetem magam az EU bizottságtól. A két úr folyamatosan mantrázza a liberális mantrát, hozzá még pofátlnul hazudnak is, és a Sarg. jelentés hazugságait ismétlik. Tipikus liber hozzáállás: aki nem ért velük együtt annak egyetlenvéleményét sem veszik figyelembe, illetve simán fasiszta. Most vérszemet kaptak, azt remélik, hogy visszajuthatnak az áhított hatalomba, ugyanis ez az egyetlen cél, és most mindenhol gátlástalanul támadnak. Szánalmasok. (És a politikai vitakultúrájukról szó se essék. Undorítóak.) Még valami: egyáltalán nem félek, hogy ezen írásom alapján majd bosszút állnak. Történt már ilyen a magyar tötrénrlrmbrn. pl. ezen urak felmenői álltal pécsi lakásunk ajtajában. Éjnek évadján vitték apámat, majd későb Szeszárdon ugyanezek vitték át a városon hátában géppisztollyal mint egy bűnözőt. És ezeknek van határtalan önbizalmuk és képtelenek felfogni, hogy ha lehet, akkor az ostoba nép demokrációja működik. Megövendeztetem őket egy régi szlogennel: Nem, nem soha ezeket vissza!

      Törlés
    2. Undoritó ez a két libsi hányok tőlük

      Törlés
    3. Nehez a liberalt emberekkel embersegrol, jogrol, tisztessegrol, beszelni! Olyan jelszavak gondolatok vezerlik oket, VELUNK vagy ELLENUNK, es nem nagyon tisztelik a masok velemenyet! Olyasmire gondolok, mint az IGAZSAGBESZED az oszodibeszed cimkeje! Azt hogy HAZUDTUNK azt igaznak kell erteni!? Ennyi! Hajra eupeierlibero banda!

      Törlés
  2. Milyen stílus ez, honnan veszik a bátorságot, hogy így beszéljenek?? A következő választás után nem lesznek a fasorban sem, remélem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. AZ BIZTOS , HOGY AZ ILYEN PRIMITÍV EMBEREK CSAK ÁDÁZ ELLENSÉGEI HAZÁNKNAK ! HAZAÁRULÓK ! ÉS EZT NEM ÚSZHATJÁK MEG BÜNTETLENÜL !!!

      Törlés
  3. Neveletlen, bunkók. Nem kell többet ilyen alja népséget a TV.be behivni!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De be kell hívni, hogy mindenki lássa megismerje őket és akkor egyre többen kívánják és remélhetőleg el is érik ezek politikai halálát.

      Törlés
  4. A facen ismét nem lehet olvasni a hozzászólásokat, mert ez a tetves Zuckerberger letiltja!

    VálaszTörlés
  5. Tisztára, mint Hofinál a futball bíró! Aki büszkén, kidüllesztett mellel futva mutatja, hogy: "Igen! Én vagyok a hülye"... :D

    VálaszTörlés
  6. A "Tart-alom...." is,meg a stilus is /=Is-Is/:Minősit/!!!!/het-etlen!

    VálaszTörlés
  7. Miért is hívnak meg ilyen levitézlett bal oldi kiket is? A műsor vezető kis újja többet ér mint nekik a két fejükben van.Felháborító!

    VálaszTörlés
  8. Földi Kovács Andreát "tehetségtelen újságírónak" mondta a szerencsétlen. Ezek arra sem méltók, hogy Földi Kovács Andrea lábnyomába lépjenek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talan Olgickara celoz? Kivancsi vagyok hol fogja csillogtatni a tehetseget a kozeljovoben....?!

      Törlés
  9. Ez a két gyengeagyú összes tudását összeadva,ketten sem érik el együtt, Földi Kovács Andrea inteligenciáját és politikai tisztánlátását.

    VálaszTörlés
  10. Az a szép ebben a történetben, hogy már lassan annyira népszerűtlenek az ellenzéki pártok, hogy lasszóval kell összefogdosni a képviselőiket egy tv vitára. S ha olyanok maradnak meg hírmondónak ebből a baloldali kotyvalékból, mint Tordai vagy Arató, akkor még nincs nagy baj, sőt! Nincs annál felemelőbb látvány, amint ez a két fajankó egymást túllicitálva szidja a többséget és fő meg a saját levében. Sok ilyen és ehhez hasonló "égés" kívánok ezeknek az egyéneknek és párttársaiknak. Előre az 1%-os szavazóbázis felé! A műsorvezető hölgy pedig maga a csoda!

    VálaszTörlés
  11. Kedves Andrea ,ezt a két semmirekelő udvariatlan.tahót ne hívja meg többet!





    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Unknown !

      Igaza van !
      A jobboldalnak nem lenne szabad az ilyen semmirekellő
      udvariatlan tahókat meghívni !
      Ez az alak is a köznéphez tartozik , aki nemcsak butuska , de
      az intelligenciája a béka popsija alatt van !
      Csak saját magát járatta le ARATÓ GERGELY !!!

      Törlés
  12. Nem kell csodálkozni ezeknek az aljas alakoknak a "pofázásán", hiszen ők maguk diktálták tollba a Sargentini hölgyemény jelentését. Ezért olyan büszkék, hogy általa hallathatták az ellenzék hazugságait. Semmi jót nem tudtak tenni eddig Magyarország érdekébe.

    VálaszTörlés
  13. KÖSZÖNÖM , HOGY KÖZZÉTETTÉTEK
    A HOZZÁSZÓLÁSOMAT !
    Üdv : Emília .

    VálaszTörlés
  14. KÖSZÖNÖM !
    KELLEMES HÉTVÉGÉT NEKTEK !
    Szeretettel : Emília .

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  16. Két magyarosított nevű, "Arató és Tordai" felmenői által 1867. november 25-és, a XVII. tvr. 1.-2. §. alapján emancipált, judeo-bolsevik-kommunista családi gyökerű, liberálissá átvedlett arrogáns zsidó jabrancokkal magyar ember nem vitatkozik és nem alacsonyodik le ezen magyarellenes jöttmenteknek a színjére.
    Egy felelősségteljes nép nem emel maga fölé és nem képviselteti érdekeit egy egészen más történelmi etnikai eredetközösségből való emberekkel, mert ez a transznacionális, kozmopolita népség, saját érdekeit akarja érvényesíteni más népek naivitását kihasználva.

    Soros György etnikai eredetközösségbeli politikai tényezők rutinos rafinériával rajzanak szét különböző pártformációkban, hogy azután, ilyen módon saját eredetközösségük érdekeinek legyenek hatékony érdekérvényesítői.

    VálaszTörlés
  17. Ha Uraim ez a BAL_LIBERALIS mozgalom , ehez mar nincs mit fuznom! Hazudoznak es meg a Szargentini jelentest is ugy allitjak be hogy jogos es magyarorszag szegte meg az Unios torvenyeket nem Sargentini, ballibesek es csatlosaik valtoztattak meg az unios jogokat. Ez magajert beszel es ezek a szemet ellenzekiek is magukert es a bevandorlasert beszelnek ha ott elonyeik szarmazhatnak. Nem nezik a Magyar nemzet nagy tobsegenek erdeket , magyar kormany erdeket,mint majd minden mas allam kik hazajukat kepviselik egyontetuen szavaznak hazjuk erdekeben csak a mi ellenzekunk mereszeli megtenni hogy hazaja ellen szavaz. Ez a mocskos baloldal magyarorszagon ! Ezek vezesek az orszagot, ezekre a birkaim se biznam mert anelkul hagynanak hat akkor egy orszagot ok vezesenek! Az volna a vegzet a Magyar nemzetre! Igy jo mert mostmar sokkal tobben lesznek a Fidesz -KDMP mellet ezentul, igy meg eselyuk sem less az ellenzeknek hogy ,egyozek a jelenlegi kormanyt. Ezek megorultek, az okosak tanultak volna ebbol a nagy aranyu csalodasbol ami a valasztaskor kapot az ellenzek. Nem tanultak ez a vesztuk! Hajra igy tovabb! Kelt Szoke Mate Temesvar!

    VálaszTörlés
  18. Ez a két hazátlan, Istentelen alak, ne képviseljen Magyar embereket. Ezek sosem voltak és sohasem lesznek Magyar emberek. Ezeket felénk gyöttmenteknek hívják.

    VálaszTörlés
  19. Földi Kovács Andrea egy szuper intelligens, a szakmáját tökéletesen megjelenítő, és szép hölgy. Elképzelhetetlen, hogy ez a két hazátlan fajankó, mit meg nem enged magának. Andrea minden műsora élmény. Magyar Hazánknak, ilyen képviselői kellenek, minden területén. További sok sikert kívánok és elnézést kérek, a két hitvány gyerek helyet!

    VálaszTörlés
  20. Ez a tévés, számtaanszor bebizonyította hogy egy ócska pártpropagandista!

    VálaszTörlés
  21. Régen ezeket deresre húzták (minimum)

    VálaszTörlés
  22. Pósa Lajos költőnk írja : "Verje meg az Isten nem egyszer de százszor ki magyar létére idegenhez pártol , ősi jussát önként idegennek dobja........" .Érdemes fellapozni Pósa Lajos verse ma is aktuális .

    VálaszTörlés
  23. szerencsénkre a magyar nép nagy többsége értelmes szép jövőt épít.....a magyar történelem jó irányba haladását örömmel látják a világ jóérzésű népei is ....."Isten áld meg a magyart..."

    VálaszTörlés
  24. A Hír TV a hibás! Két hiénát ráengedtek Andreára. Ilyet nem lehet csinálni. Úgy hazudnak ahogy akarnak a hiénák, mert egyszerre nem lehet Andrea moderátor és vitapartner!

    VálaszTörlés
  25. Elnézést, de miért kell meghívni ilyen lényeket a stúdióba, ki kíváncsi rájuk egyáltalán ? Mással kellene kitölteni a műsor időt, mert ez nem az első eset, hogy ilyen előfordult. Ilyen interjúkat polgári gondolkodású ember nem is néz, akkor kedves HIR TV kinek csinálják ezeket a műsorokat?

    VálaszTörlés
  26. Ezek Brüsszeli migráns simogató Szar-gentini és Soros seggnyaloi nem valók Magyarnak Hazaárulok !!!!!

    VálaszTörlés
  27. A legócskább levantei söpredék itt Magyarországon vert magának több generációs tanyát. Ez a két magyarosított nevű parvenü is ezek közé tartozik. Azok közé, akiknek felmenői csupán 1867. november 25-én a XVII.tvr. 1.-2.§-által nyertek (sajnos) magyar állampolgári jogállást!

    VálaszTörlés
  28. Nem kell mindenféle alakokat meghívni, aztán normális lesz a műsor. meg a színvonal!

    VálaszTörlés
  29. “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

    VálaszTörlés
  30. Ezek még férfinak sem mondhatják magukat! A hölgy nagyon intelligens és maga a nőiesség!Ez a két senkiházi ahogy beszélt vele,felháborító! Szívesen helyretenném őket ha módomban állna! Nekem nem lenne akkora önuralmam,mint Andreának! Csak csodálni tudom érte!

    VálaszTörlés
  31. Ezek ócska bolsik. Ugyanolyan lejárato technikával manipulálnak mint minden időben tették azt a vörösök, sőt a fehérek és manapság a Junkeristák. Most valahol a fogaskerék megakadt és féktelen dühvel össze-vissza beszélnek, amit az egyszerű szavazók is észrevesznek. Ezeket teljesen ki kell seperni és kirekeszteni a normális emberek közül. Ezek képtelenek egy országot vezetni, de képesek minden aljas érdekeket kiszolgálni, teljesen lealacsonyodni. Ez az Arató már semmilyen emberi fajra már nem hasonlit !

    VálaszTörlés
  32. Gyalázat. Szégyenlem, hogy ezek magyar állampolgárok. Semmilyen nyilvános megnyilatkozást nem szabad megengedni nekik. Gyalázat.

    VálaszTörlés
  33. TELJESEN EGYETERTEK A VELEMENYEKKEL. EZ A KET HULYE LIBSI NEM VALO A KEPERNYORE, A KOZELETBE. NEZHETNENEK TUKORBE ES TUNJENEK EL.

    VálaszTörlés
  34. Úgy látszik egyre több ilyen, valamilyen kurtizánt hoznak be a cidesz médiába. Minősíthetetlenül hazudozik, önteltségéből fakadó butasága határtalan! Csak egy kérdés vetődik fel, kinek a faxát ,,tisztelhetjük" benne?!?!

    VálaszTörlés
  35. Na ez van, amikor egy kormány nem takarítja ki a szemetet!
    Nem elítélni kellene Arató Gergely viselkedését, hanem megtalálni a megoldást. Ez egyébként rendkívül egyszerű. "Pigyu, pityu géppityu". Egyébbként nem értem miért kell senkiházi élőlényeket meghívni egy műsorba. Ez viszont már a szerkesztők felelőssége! Földi-Kovács Andrea egy általam nagyon tehetségesnek tartott fiatal riporternő, újságíró, miért kell rögtön megtaposni? Sok sikert kívánok Neki, ezen a rögös, sajnos még mindig "furcsa hitű" vezetőkkel irányított pályán! Na ugye, hogy még mindig itt van a kisértet, a kommunizmus kísértete! ?

    VálaszTörlés
  36. Nem szabad ilyen primitív küjköket Anreához beengedni. Semmi értelme kitenni egy úri nőt ilyen semmi két buta gyereknek.

    VálaszTörlés
  37. Én szerintem a demokrácia nem azt jelenti, hogy egyes emberek kényük kedvük szerit gyalázzák az ország demokratikusan megválasztott kormányát és a választó polgárait. Azt nehezményezem még, hogy ennek a két embernek a mocskolódásai mögé a szerkesztők csodálatos háttérképeket vetítettek, a magyarok világírű házát és más csodálatos képeket. Hozzájuk mocskos képek illettek volna, mint amilyenek ők maguk.

    VálaszTörlés
  38. Sajnos, a mai napig mocskolódnak, és még ők beszélnek gyülöletkampányról

    VálaszTörlés
  39. Láttam a műsort. Andrea frappánsan védte a Hír Tv-t. Még emlékszem, amikor a polgári körök is szervezkedtek a Hír Tv létrehozásában. Arra is, hogy az első hónapban nem volt a Tv dolgozóinak fizetése se sem, mert nem jutott rá pénz!. Mégis kitartottak, hittek abban, hogy jó Tv-t csinálnak. Így is lett. A Hír Tv mindennapos vendég volt otthonunkban mindaddig, amíg a gyalázatos Vona és a liberális Olga el nem foglalta. Azaz: ellopta tőlünk!. Még szerencse, hogy addigra volt már egy ECHO Tv. Még emlékszem ki volt Kovács Andrea, s hogyan fejlődött a Hír Tv arcává! Örülök, hogy most újra a jobboldalé a Tv, azoké, akik eredetiben létrehozták. Ma újra mindennapos vendég otthonunkba.
    Kedves Andrea! Azt kérném ha lehet, ne beszéljen annyira gyorsan, mert időnként már-már élvezhetetlen a túl gyors beszéde... Egyebekben további jó munkát kívánok...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése