Etarget -közép

Szili Katalin felmosta a padlót a szocikkal

Szégyen" - ez igen! Végre valaki. Köszönjük kedves Katalin.

Szili Katalin közleményben adott hangot a szerdai szavazás miatt érezett felháborodásának. Szégyen címmel egy nagyon markáns és őszinte véleményt mondott egykori párttársait sem kímélve:
"Összenőtt, ami összetartozik: Strasbourgban az úgynevezett magyar baloldal az ellenőrizetlen bevándorlás híveit támogatta saját hazája ellen. A jogállamiságra hivatkozó, de egyben azt meg is csúfoló Sargentini-jelentés politikai funkciója kezdettől fogva egyértelmű volt. Mindenáron példát akartak statuálni a bevándorlásról kritikusan gondolkodókkal szemben. Erre a célra azt a Magyarországot pécézték ki, amely kezdettől fogva határozottan és példamutatóan európai módon kezelte és kezeli a problémát, komolyan véve s betartva az uniós szabályokat. A szavazás alkalmat adott volna arra, hogy az úgynevezett baloldal bizonyítsa korszerű patriotizmusát. Nem tette, pontosabban ezúttal se tette, mint ahogy nem tette 2004 decemberében sem. A bevándorlás liberális támogatása mindmáig fontosabb számára, mint a magyar kisebbségek ügye. Amit most cselekedett, az nemcsak politikai hiba, hanem a haza sokadik cserbenhagyása. Egyszerűbben szólva: szégyen." - olvasható a kemény hangvételű közleményben.
Ez igen!
Most végérvényesen bebizonyosodott, hogy ki a hazafi és ki az, aki a saját hazája ellen dolgozik!
Csépányi Balázs

Megjegyzések

  1. ez a cikk korrekt. a hölgy véleménye is. csak sajnos sokan emlékszünk arra a szégyenteljes tettére, amit a parlamentben egy szavazáskor elkövetett. soha+soha nem tudok neki hinni, akármit is csinál, vagy mond.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Higgye el megváltozni sohasem késő, és azt is tudom belülről nehezebb észrevenni azt a mocskot amiben volt, kivülről már könnyebb megitélni, de ahhoz nagy önuralomra kell szert tenni, hogy abból a közegből kikerüljön, és ő megtette, ezért azért megérdemli a toleranciát, és azóta sokat változott.

      Törlés
  2. A HAZAÁRULÁS RÉGEN NAGYON NAGY BŰN VOLT, MOST ÚGY NÉZ KI, HOGY MAJDNEM AZOKAT SZÓLJÁK MEG, AKI NEM AZT TESZI!!! MIÉRT VÁLTOZOTT EZ ENNYIRE MEG?? VAGY AZÉRT, HOGY NE KERÜLJENEK BÖRTÖNBE AZOK AKIK EZT MEGTETTÉK??? KÁÁÁR ÉRTÜK, HOGY NEM VONULHATNAK BÖRTÖNBE, MERT OTT ELGONDOLKODHATNÁNAK A TETTÜKÖN ÉS BIZTOSAN MEGGONDOLNÁK, HOGY ELÁRULJÁK-E A HAZÁT AHOL HA NEM IS SZÜLETTEK, DE ITT """" TENGETIK ÉLETÜKET"""" ÁS NAGY POFÁVAL MÁR AZT SEM TUDJÁK MIT MONDJANAK AZOKRA AKIK NEM EZT TETTÉK!!! IGEN NEM AZT TETTÉK, MERT ŐK IGAZI HAZAFIAK, ÉS NEM POTYÁRA ESZIK A MAGYAR KENYERET, SZALÁMIT ÉS A TÖBBI ÉTELT, ÉS NEM HIÁBA RINGATTÁK A BÖLCSŐJÜKET IDEHAZA!!! SZÉGYENLETES, DE EZEK NEM IS TUDJÁK MI A SZÉGYEN, MERT INKÁBB VIDULNAK RAJTA, MINT, HOGY MEGBÁNJÁK TETTÜKET!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szomorú, de a nemzetállamok felszámolása azóta folyik, mióta beléptünk! Előtte ezt nem hirdették! Csak idő kérdése és csak népek maradnak országok nem. A világhatalomra törő köröknek ez az érdekük. Soros egy bábja kiszolgálója, bérence ezeknek a köröknek. Nekünk pedig fékezni kell a tervük végrehajtását.

      Törlés
    2. Csurkára kellett volna hallgatni, ő előre megmondta, hogy mi fog történni.

      Törlés
  3. Igen, összenőt ami összetartozik. A magyar baloldal nemzetközi osszefogásban zsidó fajtársait támogatta szavazáskor, ami nem volna baj, sőt ha ettől megvilágosodnának azok akik rájuk szavaztak, még örülhetnénk is neki.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése