Etarget -közép

Újhülye – Amikor Ujhelyi fejére borul az éjjeli edény tartalma

Mindig jót nevetek, ha az Echo Tv Keménymag című adásában újhülyeként emlegetik Ujhelyi Istvánt, az MSZP EP képviselőjét. A dolog bája abból fakad, hogy ezt a minősítést igazából nem a műsor szereplői találták ki.

Ők csak megragadták azokat a pillanatokat, amikor hősünk mérhetetlenül ostobán, mondhatni undorítóan, de leginkább magyarellenesen viselkedik, amiről aztán állítja, hogy ő az igazi hazafi, s az a hazaáruló, aki ilyeneket terjeszt róla. Ebből a folyamatosan fonák magatartásból aztán a szereplések szépen kicsiholták a műsorkészítőkből az ’újhülye’ megjelölést, ami napról napra jobban áll neki.  Nincs olyan megnyilvánulása, amivel ne szabná még pontosabban testre új ruháját, amiért mi tagadás, keményen megdolgozott. Bár ne tette volna! 
És ez az újhülye az MSZP kampányfőnöke az EP választásokra. Ezzel nemcsak magát ülteti majd a kezelésre szorulók zsúfolt sarkába, hanem az MSZP-t is. De lelkük rajta, ha ők a politika szemétdombján jobban érzik majd magukat, mint harcvonalában, akkor csak futtassák ezt az újhülyét.
Legutóbb például legfőbb szövetségesüknek, Gyurcsány Ferencnek kínálta oda üstökét, hogy az éjjeli edény teljes tartalmát legyen kedves ráborítani a fejére. Történt ugyanis, hogy Gyurcsány a hétfői ATV Egyenes beszédében felvilágosította a nézőket, hogy jóllehet Újhelyi most a Sargentini-jelentés miatt lendületesen mocskolja Orbánt s magát fényezve beszél arról, hogy ő a legharcosabb parlamenti képviselő, aki egyszerre védi a magyar és az európai értékeket, korábban azonban mégis elhatárolódott a 7. cikkely alkalmazásától.
Hogy reagál erre a mi Pistink? Természetesen úgy, ahogy egy újhülyétől telik. Nagy garral meghazudtolja a még nála is nagyobb hazaáruló Gyurcsányt és Facebook bejegyzésével igyekszik bizonyítani, hogy ő bizony 2017. május 17-én igennel szavazott a jelentés elkészítésére, a folyamat megindítására.
Ezt nem kellett volna mondania, mert az éjjeli edény tartalma ekkor kezdett szépen a fejére ömleni. Niedermüller Péter, a DK EP képviselője ugyanis szintén a Facebookon tett közzé két közlemény 2015-ből. Az egyiket az MSZP, a másikat személyesen Ujhelyi adta ki, de mind a kettő Ujhelyiről szólt. A december 2-iban ez volt olvasható: „…soha nem fogom támogatni, hogy Magyarországgal szemben bármilyen olyan szankciót vezessenek be az aktuális kormány működése miatt, amely sérti a magyar nemzet érdekeit. Orbán Viktor ugyanis nem egyenlő a magyar nemzettel. Nem támogatom tehát sem a 7-es cikkely biztosította eljárás megindítását, sem Magyarország jogainak bárminemű csonkítását.” Két héttel később, december 16-án pedig a következőt írta: „Sem korábban, sem a jövőben nem fogok megszavazni olyan javaslatot, amely a 7-es cikkely alkalmazását szorgalmazza, vagy amely legalábbis megnyitja a lehetőségét az állampolgárokat is érdemben sújtó szankcióknak.”
A magam részéről nem hinném, hogy Ujhelyi István ne emlékezett volna a három évvel korábban kiadott közleményeikre. Valószínű azonban meg sem fordult a fejében, hogy rajta kívül erre más is emlékezhet. De ha mégis, akkor meg le van sz@rva mindenki, aki ezt vele szemben felhozza. Ez az ostoba, gőgös, felsőbbrendű érzésekkel teli kommunista-liberális szégyenfoltok jellemzője.
Röviden: az újhülyéké.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu


Megjegyzések

  1. a kampányfőnököt a kampánypénzből fizetik... de jó is ez a kőkemény diktatúra, ahol a kormány pártok finanszírozzák az ellenzéket :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése