Etarget -közép

Verhofstadt, a fogtündér a CNN-en fikázta Magyarországot

Ezt olvassák el!

„A következő hetekben a nemzetközi közösségnek – különösen is az Egyesült Államoknak – figyelnie kell figyelmeztetésünkre és cselekednie kell: Magyarország kormánya veszélyt jelent a nemzetközi rendre.

Az európai kormányoknak és az Egyesült Államoknak erkölcsi kötelessége a beavatkozás. Nem léphetünk félre és hagyhatjuk, hogy a populista, szélsőjobboldali kormányok Vlagyimir Putyin érdekkörébe vonják az európai országokat, és aláássák a második világháború utáni nemzetközi normákat.
Az autoritárius utat választó kormányokkal politikai és pénzügyi árat kell fizettetni ezért, és támogatni kell Magyarország civil szervezeteit, valamint polgárait, akik sokkal jobbat érdemelnek ennél.
A kellemetlen igazság az, hogy a jelenlegi körülmények között lehetetlen volna, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Unióhoz. Orbán nyíltan bevallotta, hogy le akarja rombolni ezt a projektet.
Ez nem áll érdekében az amerikai és európai embereknek. Meg kell állítanunk – most.”

www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. A kurva anyádat ne te mond már meg, hogy a Magyar embernek mi a jó.

    VálaszTörlés
  2. Ez egy gyűlölet kampány! Téged kellene le- és megállítani! Ez lenne a demokratikus Únió? Ez Diktatúra, aki nem áll be a sorba és van képe saját véleményt alkotni, na azt meg kell büntetni keményen- és mindig csak Magyarországot - a többi jogtiprást meg elnézzük ugye?!!

    VálaszTörlés
  3. Gay Maurice Marie Louise Verhofstadt szopd le az összes magyart

    VálaszTörlés
  4. Aki bomlasztja az EU-t ott ül a környezetedben.....https://www.facebook.com/patriotaeuropa/photos/a.186555484796612/1851711234947687/?type=3&theater

    VálaszTörlés
  5. Ez az egész hiszti a végkifejlete egy 20 éve egyre szélsőségesebb állapot hanyatlásának. A liberálisok húzva, maguk alá gyűrve a baloldalt, kialakítottak egy a kooperatív játékelmélet alapú politizálást. A lényege hogy a liberális és a balos egységek, a média hátszéllel és a liberális civilekkel egységes, de a feladatokat elosztó szerepköröket rajzoltak a politikai játéktér köré. Gyakorlatilag sikeresen formálták úgy meg a közbeszédet, hogy akikkel nem értenek egyet, azok nacik, fasiszták, rasszisták, trapisták, populisták, diktátorok, stb! Gyakorlatilag elérték azt hogy aki nem úgy vélekedik mint ők, azt kizárták a politikai játéktérből. Így mivel meg sem jelenhetett, nem jelentett alterntívát velük szemben. Így csak két eset volt lehetséges. 1, A liberálisok nyertek és kormányoztak. 2, Nem a liberálisok nyertek, de úgy kormányoztak ahogy a liberálisok számára megfeleljen. Ez nem más mint egy vélemény diktatúra. Orbán azért annyira veszélyes a számukra, mert a játéktár nélkül, kívülről is képes megszólalni, erőt mutatni, az az nincs honnan kizárni. Próbálkoztak behozni a játékba olyan lózungokat mint a jogállamiság ami egy amorf megfoghatatlan valami, az európai értékek amivel természetesen az önazonosításuk mögül ágyúztak. Ez a fáradozásuk teljesen hasztalan hiszen jogi normákat nem lehet csak konkrétumokra alkalmazni. Így nem volt más lehetősége a véleménydiktatúrának, mint beemelni a játéktérbe Orbánt, és még keményebben támadni, bár meddig elmenve. Nyilván Orbán sem taposhatott volna ki a játékmezőn kívül talajt az álláspontjának, ha nincs a migráns válság ami természetesen valós veszély, és ha nem alakul ki a Trump izmus. A liberális fegyver nem hatásos, sőt úgy fest hogy kontraproduktív! Hiszen minél többet puffogtatnak annál többen figyelnek fel Orbánra és az általa sugallt alternatívára. Arra az alternatívára amely amúgy ott van mindenütt nyugaton csak szélre gurították! Most az emberek elkezdtek gondolkodni, ami azelőtt valós választás híján esélytelen volt, hiszen nem a lehetőségek kínálták a választást, hanem a megszokás húzta az X et a lapokra. Az az Orbán nem kevesebbet tett, mint hogy kicsavarta a liberális fegyvert a kezükből, és alternatívát állít velük szembe. Így viszont a nagytőke által vezérelt liberálisok nem képesek kritika nélkül bármit állítani, vagy elfogadtatni a társadalmakkal. Kiderült hogy a teljesen logikátlan és tapasztalatokra nem támaszkodó liberális hatalmi struktúránál van egy sokkal racionálisabb , pragmatikusabb, empirikus tapasztalatokkal alátámasztható alternatíva. Sőt, ma már az is egyértelmű, hogy nem is liberális az amit annak neveznek, hanem ál-liberális és haszonelvű!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jokat irsz Sanyi, Te jol latod a helyzetet, szoktal gondolkodni ...

      Törlés
  6. Ez szuper írás. Minden szavaddal egyet tudok érteni!

    VálaszTörlés
  7. Ez szuper írás. Minden szavaddal egyet tudok érteni!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése