Etarget -közép

Egy tanú azt állítja, tudja, mi történt VV Fannival

VV Fanni holtteste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről az a hír járja, ha kell, nyom nélkül eltüntetnek bárkit: elégetik a testet – ezt mondta a lány családja ügyvédjének egy jelenleg börtönbüntetését töltő férfi. Novozánszki Fanni tavaly tűnt el. Az ügy egyetlen gyanúsítottjának augusztusban hosszabbították meg az előzetes letartóztatását.

Újabb fordulat következhet be a tavaly eltűnt VV Fanni ügyében. A Blikk információja szerint egy, jelenleg a börtönbüntetését töltő férfi jelentkezett a lány családjának ügyvédjénél. – Nem sokkal korábban a rendőrségnek is jelezte, hogy perdöntő információja van arról, mi történt Novozánszki Fannival. Elmesélte, hogy az éjszakai életben sokan ismerik azt a férfit, akit a lány megölésével gyanúsítanak. Állítása szerint mindenki tudta, hogy rajong VV Fanniért, imádja őt, és csak magának akarja.
A lány halála estéjén felment Novozánszki Fannihoz, intim kapcsolatba kerültek, ám valami balul sülhetett el – nyilatkozta a napilapnak Lichy József, a család ügyvédje, aki úgy tudja, már a rendőrség is vizsgálta a férfi által elmondottakat. A rab szerint a lány teste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről az a hír járja, ha kell, nyom nélkül eltüntetnek bárkit. Módszerük, hogy elégetik, azaz elhamvasztják a testet.
Lapunk is megírta, hogy az egykori valóságshow szereplője, a VV Fanniként emlegetett Novozánszki Fanni tavaly november 20-án eltűnt egy budapesti albérletből. A lakóház kamerafelvételeinek tanúsága szerint B. László cipelte le a ház mélygarázsába és tuszkolta be az ott parkoló bérelt autójába az alélt lányt. A kocsiban vérnyomok mellett egy kötelet is találtak a nyomozók, rajta Novozánszki Fanni és B. László DNS-ével. A férfi tavaly november 27-e óta az ügy egyetlen gyanúsítottja, akinek augusztusban hosszabbították meg az előzetes letartóztatását.
A hatóságok az ország egész területén keresték a lányt, illetve a holttestét, de a kutatások eddig nem jártak eredménnyel. Az FBI is beszállt a keresésbe. A Szövetségi Nyomozó Iroda két munkatársa úgy véli, a nyomok egyértelműen egy korábbi helyszínre, a már átkutatott szalkszentmártoni bányatavakhoz vezetnek. A férfi rendszeresen járt Dunavecse felé, mivel hajók minőség-ellenőrzésével foglalkozott.
Az FBI a mobiltelefonja alapján mérte be, merre járt a férfi. Míg B. László azt mondta, hogy Dunavecse után fordult vissza, addig az FBI adatai szerint Szalkszentmártonnál tette ezt, ahol bányatavak is vannak – részletezte. Ezt bizonyítja egy biztonsági kamera felvétele is, amely szerint több mint fél órát időzött itt VV Fanni feltételezett gyilkosa. Novozánszki Fanni eltűnésekor reggel 7 és 8 óra között járt arrafelé. A búvárok korábban már átkutatták a bányatavakat, sőt a gyanúsítottat is kivitték a helyszínre, hogy kikérdezzék.
Nemrég megtörtént a gyilkossággal gyanúsított férfi és a lány egyik barátnője szembesítése, aki egyébként fontos szereplője lehet a gyilkosságnak. Az egykori MSZP-s önkormányzati képviselőjelölt állítása szerint ugyanis azért nem hívta a mentőket, amikor megtalálta az ájult VV Fannit, mert a lány barátnője lebeszélte róla, mondván: vigyék el egy olyan helyre az eszméletlen lányt, ahol már várják.
Lichy József ügyvéd egyébként lapunknak azt mondta, hogy VV Fannit nagy valószínűséggel anyagi okok miatt ölték meg. A rendőrség ugyanis több millió forint készpénzt talált a helyszínelés során a nő lakásán, amit feltételezett gyilkosának akart kölcsönadni, de végül meggondolta magát, és ez vezetett a gyilkossághoz. Igaz, az emberöléssel gyanúsított, jelenleg is letartóztatásban lévő B. László azt állítja, semmi köze a gyilkossághoz.
www.magyaridok.hu

Megjegyzések