Etarget -közép

Gyurcsányék ismét porig égették magukat

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke az Apró-villa helyett az utcát választotta csütörtök este. A "performansz" apropója az ún. hajléktalanrendelet.

„Rendkívüli hír: Gyurcsányék egész éjszaka a Parlament előtt virrasztanak a hajléktalanok üldözése miatt” – konferálta fel a csütörtök esti Gyurcsány-show-t a DK propagandalapja, a Nyugati Fény.
A pártelnök mellett a Parlament főlépcsőjén "éjszakázott" Oláh Lajos, a "legszebb mosolyú" Vadai Ágnes, Arató Gergely és a DK "fenegyereke", Varju László is. Később meglátogatta őket Iványi Gábor, egykori szadeszes politikus, aki Soros Györgyöt Nobel-békedíjra jelölte volna, majd befutott a rendszeresen hazája ellen agitáló EP-képviselő, Niedermüller Péter is.
Képmutatásból nem volt hiány a DK performanszán. Az MSZP éhségmenetének, Juhász Péter tarhálásainak szintjét simán sikerült "megugraniuk". Gyurcsányék szerint a kormány és a főváros is bünteti, mi több, bűnözőknek tartja a hajléktalanokat. Ezért a DK azt követelte, hogy nyissák meg a stadionokat, az egyházi épületeket a nincstelenek előtt.
Az "akció" reggel hatkor ért véget, és végre Gyurcsány Ferenc is nyugovóra térhetett az Apró-villában.
Nagy Gábor - www.888.hu

Megjegyzések

  1. Az "akció" reggel hatkor ért véget, és végre Gyurcsány Ferenc is nyugovóra térhetett az Apró-villában."-és hány hajléktalant invitált meg? csak mert attól az általuk propaganda eszközként használt emberek sorsa egy jottányit sem lesz jobb, ha ők is kint "éjszakáznak", attól legalább egy kicsit jobb lenne, ha az apró-villában tölthetnének pár éjszakát.. igaz ők nem "szíriaiak".... képmutatás felső fokon.. következő szeánsz január/februárban egy híd alatt három egymást követő éjjel?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése