Etarget -közép

Lázár egyetlen kijelentéssel felrobbantotta az internetet

A dohányzás teljes tiltását vezetné be Lázár János! A kormánybiztos felmenő rendszerben a 2020 után születettek számára megtiltaná, hogy Magyarországon legálisan vásárolhassanak dohányterméket! Ezt a javaslatot a kormánypárti politikus az Alaptörvénybe is beírná.

Lázár János Siófokon egy dohányipari konferencián ismertette tervét. Teljes beszéde az alábbivideón látható.

Megjegyzések

  1. Én szeretem Lázár Jánost, de ez a terve egy sületlen agy szüleménye! Utálom az erőszakot, a - - megmondom mit csinálj - gondolkozást. Ez mindig csak erőszakot szül, s ezzel számolnia kell Lázár Jánosnak is. Ő nem apám, sem mentorom, sem testvérem, hogy helyettem gondolkodjon. Végül kikérem magamnak ezt a fajta terrorizálást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne aggódj, nem rólad van szó! Hanem a még meg sem született gyerekekről!

      Törlés
  2. Tudja ő is, hogy ennek nincs realitáda, de tény,hogy egy ideálisabb világ lenne és néha nem baj ha az utópikus gondolatokat közzé teszi valaki.Mellesleg mi a különbség a dohány és a többi drog között? Pusztán annyi, hogy régebben használjuk és ráépült egy hatalmas profitot termelő iparág ? Szép gondolat Lázártól( és nem is hülyeség) A 2020 után születettek kb 2034 körül kerülnének dohány közelébe és addig komoly iskolai egészségneveléssel a probléma számukra nem jelentene gondot. Persze a dohányipar erősen tiltakozni fog...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egy kicsit bővítve :addig komoly óvodai, iskolai és mindenféle medi kihasználásával történő egészségneveléssel a probléma számukra nem jelentene gondot.

      Törlés
  3. Az azért tetszetős amikor a szenvedélybetegek egyből jogtalanságnak tartják a drog megvonását :) Talán még diktatúra emlegetése is fog jönni ? :) Nemsokára befog indulni a nemzetközi dohánymultik fizetett ügynökeinek az ajvékolása , lesz itt a jogok lábbal tiprása , meg fog szólalni a TASZ , Helsinki Bizottság és a többi ismert multijogvédő !

    VálaszTörlés
  4. A strandokat , a pályaudvarok sinpárjait , az utcát hamutálként használják, ha autókolónában vezetekcsak röpdösnek a vörös csíkok az autóablakokból szikrákat hányva az úttesten. Milyen jogon szennyezik az én környezetemet a dohányosok? A cigarettafilter évtizedekig nem bomlik le. Sok sikert a terv végrehajtásához!

    VálaszTörlés
  5. Én támogatom!!!!!!!!!!! Nejem dohányzott a terhesség alatt!! Egyik gyermekem diszlexiás,a másik 35 évesen Szkelerózis multiplexben szenved!!!!!!!!!!!! Nőknek szigorúan meg tiltanám!!!!!!!!!!! magam is 26 évi bagózás után le tettem!!!!!!!!!!!! Még keményebb lennék, aki a dohányzás miatt kerül EÜ ellátásra ki fizetetném a kezelést!!!!!!!!!!!! Kórházi betegek jelentős része a dohányzás ártalmai miatt kapnak ellátást!!!!!!!! NO dohányzás!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése