Etarget -közép

Vadai Ágika durván nekiment Orbánnak

Egyes hírek szerint Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa Gyurcsány Ferenchez járt illemórára. Tudják, Fletó az az illemtanár, akit összekevertek a viccbeli tánctanárral, amit ő határozottan ki is kért magának: – Lóf@szt, én az illemtanár vagyok!
Vadai a ’Tudni illik, hogy mi illik’ kurzuson tanultakat már alkalmazza is.

Legutóbb például az ATV A nap híre című műsorában nevezte futóbolondnak Kásler Miklós minisztert a tanult politikus. Szó szerint így: „Eddig is tudtam, hogy Kásler futóbolond, ez világosan látszott a megnyilvánulásaiból.”
A felsorolhatatlan mennyiségű képesítéssel, tudományos fokozattal rendelkező akadémikus-miniszterrel kapcsolatban azért esett ki a szájából a lószerszám, mert a tárcavezető egy interjúban ki merte fejteni, hogy színvonalas és ingyenes ellátást akarnak biztosítani minden magyar embernek. Szó szerint ezt mondta. „Mi ellenezzük a fizetős egészségügyi ellátás beemelését a közegészségügybe. Mi nem többszintű, hanem egységes állami ellátási rendszerben gondolkodunk, ahol a közegészségügy keretein belül mindenki számára biztosított minden típusú ellátás díjmentesen.
Nos, kérem, erre mondta Vadai, hogy Kásler futóbolond. S hozzászólásában krokodilkönnyeket hullatott a magán- és a közegészségügy tervezett szétválasztása miatt. Amit egy ország vár epedve. (Kivéve természetesen a DK-t. Milyen érdekes: ez a párt valahogy sosem vágyik arra, amire az emberek.)
Vadai a Gyurcsány illemóráin tanultakat néhány hete Orbán Viktorral kapcsolatban is használta, amikor is lebugrisozta a miniszterelnököt, mert a parlamentben tök részegen felszólaló DK-s párttársának, Hajdu Lászlónak kedvesen gratulált utódja egy nappal korábbi polgármesteri győzelméhez.  Elegánsan csak ennyit mondott: „Úgy látom, tegnap hosszú és heves lehetett az ünneplés”, egyben felajánlotta a kerületnek a kormányzat segítségét.
Vadainak persze szelektív a hallása. Tudják, mikor hallgatott nagyokat, mint hal a szatyorban? Amikor tele szájjal és joggal lehetett volna minimum futóbolondozni meg bugrisozni is. Akkor, amikor honvédelmi államtitkárként Gyurcsány nem illemtanára volt, hanem főnöke, ahogy Horváth Ágnes egészségügyi államtitkárnak is. Utóbbi pedig azzal idegesítette föl az országot, hogy kijelentette: „Nagyon határozottan úgy gondolom, hogy 2007-ben a tüdőbetegségeket már nem jó levegővel gyógyítjuk”.
Ezek után döntsék el önök, hogy ki a bugris, ki a tőrölmetszett futóbolond? Hogy nagyon finoman fogalmazzunk.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. Ócska, teteves gyurcsánykurva!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most akkor Gyurcsány "barátnője", vagy melegségre vágyik, vagy mindkettő? Nem mintha olyan nagyon érdekelne, csak nem értem.

      Törlés
  2. Szegény markotányostol ennyi tellik.

    VálaszTörlés
  3. ágica a mangalica arra vajon tudna válaszolni a szottyadt pofázmányával, hogy kik is akarták 2004-ben privatizálni a kórházakat és kik akarták 2008-ban fizetőssé tenni az egészségügyi ellátást? és kik is szüntették meg az önálló határőrséget? hozzávetőlegesen 14 ezer ember megélhetését veszélyeztetve, akik közül 6 ezer el is húzott külföldre?!

    VálaszTörlés
  4. Csak ne nagyon csesztessük... biztosan maradt még a munkásőrparancsnok apukájának a gyűjteményéből néhány AK karabély, oszt majd jó lepuffogtat bennünket holnap!! :))))

    VálaszTörlés
  5. Szemét hozzászólok,Nyaljátok orbán seggét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Míg mindenféle érzelmet átélni normális dolog, a hozzájuk társult viselkedési formák nem minden esetben megfelelőek. Az érzelmeinket nem feltétlenül mi választjuk, azt viszont igen, hogy hogyan fejezzük ki őket.

      Törlés
    2. Egy ilyen 3. osztályú szállodai takarítónőnek kinéző felkapaszkodott, kommunista családi gyökerű proli, mint ez a VADAI, KÁSLER miniszter úr cipősarkáig sem ér fel. Érdektelen mit mond ez az üres fejű némber. "Aquila non captat muscas" - A sas nem kapkod legyek után- Vadai pedig egy liberál- kommunista döglégy!

      Törlés
  6. Ennyi! Ez kellett a választóinak. Hát megkapták!

    VálaszTörlés
  7. Ennyi hülyét egyrakáson.Baró mindenki csak cseszegeti a másikat, de senkinek nem jut eszébe ,hogy összekéne fogni és jobbá tenni ezt az országot. Hány ezren mennek el ebből az országból mert elegük van. Röviden ennyi ,azt most lehet köpködni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én maradtam, mert elégedett vagyok! És bizony összefogtunk néhány millióan, hogy jobbá tegyük az országot. Nem azokra gondolok, akik napi szinten feljelentéseket küldenek külföldre.

      Törlés
  8. Azokat aki feljelentéseket írogatnak külföldre nem is kellene beengedni az országba ha itt olyan diktatúra és terror van akkor éljenek a határon túl a demokráciába és a szabadságba !

    VálaszTörlés
  9. HOVA LETT A HOZZÁSZÓLÁSOM ???????????

    VálaszTörlés
  10. Ági! Mármint Vadai Ágnes!
    Talán meg kellene tanulnod gondolkodni. Az nem árt...
    Bár félő, hogy a fogalmi, és elvont gondolkodás távol áll tőled. Lehet tán nem is érted, hogy mit fogalmazunk meg itt neked. Mindenesetre egyszerűbben mondom.
    Lefutottál, kevés vagy mint mackósajtban a brummogás...
    Avagy húzz el fletóval. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolkodni nem lehet megtanulni. Vagy van mivel, vagy nincs.
      A gyerek felnő
      A beteg meggyógyul
      A részeg kijózanodik
      De a hülye mindig hülye marad.

      Törlés

Megjegyzés küldése