Etarget -közép

Leváltották Kovács Zoltánt

Orbán Viktor miniszterelnök Kovács Zoltánt a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárának kérte fel.


A kormányszóvivői feladatokat a jövőben Hollik István látja el – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
MTI

Megjegyzések

  1. Nem leváltották,magasabb beosztásba helyezték! Óriási különbség!!

    VálaszTörlés
  2. Sajnos egyre több támadás éri országunkat külföldről,ezért őt kérték fel (nem leváltották) ,hogy méltó választ adjon a jogtalan vádakra...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Undorító bulvár cím: "Leváltották." Sajnos Hollik a nyomába sem tud lépni, de ilyen tehetséges embernek több lehetőséget kell adni. Álljon csak ki értünk, sok sikert neki!

      Törlés
  3. Még a Kádár rendszerben is úgy kezdődött a mondat, hogy "Érdemei elismerése mellett, más fontos beosztásba - vagy nyugálományba került."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez jó nagy butaság! Itt egyáltalán nem erről van szó! A hülye bulváros cím is megtévesztő! Kovács Zoltán rendkívül tehetséges, nagyobb feladatot kell rábízni.

      Törlés
  4. Romaniai magyar kent a hir irojat felszolitom hogy ha ir a szo kijelzesekor tegyen kulombseget a: levaltottak Kovacs Zoltant esa: Kineveztek magassab munkakorre Kovacs zoltant! E 2 szo kozt nagy a kulombseg es az ertelmezese kozti ertekeles! Felkerem ont mikor politikusrol van szo nem mindegy hogy mi az ertelme a kijelentesnek! Kerdem ont: ezt on nem tudta eddig , ha nem akkor jobb ha masra bizza az ujsagot ( levelem irom ekezet nelkul mert nem rendelkezem magyar betus irogeppel). Sok sikert es amiben hianyai vannak idoben hozza helyre mert minimum a hirek irojatol ezt elvarja az olvaso ! Kelt Szoke Mate, Temesvar!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig egyszerű magyarként illedelmesen megjegyezném, hogy mielőtt felszólítasz valakit, tedd ezt a magyar helyesírás szabályait figyelembe véve: magyarként egybe írandó-felszólítom után vessző-külöMbség helyesen különbség- keresztnév is nagybetűvel írandó-a vesszőkről már nem is beszélnék. Végezetül: itt maximum kérhetsz, felszólítani talán máshol kéne...

      Törlés

Megjegyzés küldése