Etarget -közép

Márki-Zay Péter és a nagy pofára esés

Ronda véget ért a makói Jobbik-vezér, Kiss Attila csúfos bukdácsolása: méltatlanság miatt megfosztotta mandátumától Csongrád megye közgyűlése. Tudják, ő Márki-Zay Péter „csicskája” kegyeltje, aki tavasszal egy laza „lotyózással” robbant a közéletbe...
Tündöklés nem is volt, de máris eljött a bukás a makói jobbikos vezér számára. A széthullóban lévő, permanens válságtól sújtott Vona–Sneider–Gyöngyösi-viccpárt Maros-parti főmuftiját politikai értelemben megsemmisítette a Csongrád Megyei Közgyűlés, ugyanis méltatlanság miatt megfosztották mandátumától.

Nem, ezúttal nem az odakozmált „rántott hús” szagát érezzük, de tény, hogy árad a bűz a boszorkánykonyhából!
A Jobbik lehúzhat a szűkülő térképéről egy újabb képviselői helyet, de ami talán még izgalmasabb: a tisztesség, a becsület és a tiszta kéz politikájával (khmm...) kampányoló „Jobbik-logó nélküli jobbikos” materialista keresztény Márki-Zay Péter tábláján is eldőlt az első dominó. A pártalapító vásárhelyi celeb polgi tavasszal olyan hévvel akarta ráerőszakolni a polgárokra Kiss Attilát a Csongrád megyei 4-es választókerületben, mintha az élete múlna rajta, ám rajtavesztett, mert Lázár János tönkreverte a színtelen-szagtalan jobbikost.
Kiss Attila csúfos politikai bukdácsolásának állomásait a Blogstar is nyomon követte. Hagymaváros hangtalan harcosa előbb tűrte, hogy Márki-Zay a magyar hangjaként beszéljen helyette fórumain, még az „öcsikéztetést” is lenyelte a szeretet hatalmának diktátorától. A mandátumvadászat sűrűjében aztán Gyurcsány szúrós szagú zakóját öltötte magára. Történt ugyanis, hogy egészségesen és nem egészségesen gondolkodó(!!!) határon túli magyarokat különböztetett meg egy szeánszán, állítván: „az egészségesen gondolkodó székelyek úgysem mennek el szavazni”, mármint Orbán Viktorra...
Az i-re a pontot azzal sikerült feltennie, hogy helyet követelt magának a jobbikos szexuálidiotizmus szégyenfalán. Ott, ahová párttársa, Janiczak Dávid ózdi városvezető azzal kerül fel, hogy „nagyképűen az összes f@sszal akarta seggbe kúrni korábbi kabinetvezetőjét az asztalon”. A makói csípős azzal kontrázott, hogy egy napvilágra került videóban „lotyónak” nevezett egy családanyát, a mártélyi Jobbik korábbi elnök asszonyát.
Hiába, úgy tűnik, ezt jelenti a polgári politizálás a balliberális brancsba kiscicásodó Simicska-szemétdombon...
Ehhez képest már szinte semmiségnek tűnik, hogy Kiss éveken át az önkormányzati törvénnyel ellentétes módon összeférhetetlenül gyakorolta képviselői tisztségét (és vette fel azért tiszteletdíját!), illetve a Márki-Zay-fanatikus jobbikos Makói Csípős hírportált kiadó egyesület elnökségét. Amiről persze mélyen hallgatott.
Méltónak bizonyult a méltatlanságra.
Pintér M. Lajos - https://ezatuti.blogstar.hu/

 


Megjegyzések