Etarget -közép

Vadai nagyon csúnya húzása

Ágika ismét alakított!

A DK szerint az európai magyarok a nőket, az Orbán-kormány a nőverőket védi.
„Ma van a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi világnapja. Magyarországon jelenleg több, mint 200 ezer nő él olyan párkapcsolatban, amelyben fizikai és/vagy szexuális erőszaknak van kitéve. Továbbá minden héten meghal egy nő kifejezetten bántalmazás miatt – ha úgy esik át a „vak komondoron”, ahogy azt az elhíresült fideszes nőverő mondaná” – írja közleményében Vadai Ágnes.
A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a kormány elvi támogatást nyújt a magyar nők elleni erőszakhoz azzal, hogy nem ratifikálja az Isztambuli Egyezményt és nem szavazta meg az Európai Parlament nők elleni erőszakkal kapcsolatos határozatát sem – zúgolódik Gyurcsány pártja.
Mi, európai magyarok a nőket, az Orbán-kormány a nőverőket védi
– fröcsögi Vadai Ágnes. A DK szerint zéró toleranciát kell hirdetni a nőket bántalmazók ellen és érvényesíteni kell az Isztambuli Egyezményt a magyar jogrendszerben, hogy
egyetlen bántalmazó se tudja megúszni a büntetést a „vak komondorra” mutogatva!
Mint ismeretes – csak Vadai Ágnes persze erre nem tér ki közleményében – az élettársa bántalmazása miatt felelősségre vont Balogh Józsefet, Fülöpháza polgármesterét a komondoros botrány után először a Fidesz országgyűlési frakciójából, majd a pártból is kizárták.
MTI - www.demokrata.hu

Megjegyzések

  1. Okádni kell ettől a proli, gyurcsány kurvától!!!

    VálaszTörlés
  2. csótány macája ? szerintem nem, csak játsszák, hogy rákattanjunk. klárika, és édes jó anyája kitekerné a nyakát ennek a villa -foglalónak

    VálaszTörlés
  3. Nem jó a szeme alatt a sminkje ! Talán újra férjhez kellene mennie !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ágikat otthagyta az idősödő férje, egy huszonévesért. na ez okozza az agyi problémát nála.

      Törlés
  4. A mondatnak csak azt a részét emeli ki, ami hatásos lehet. A másik része, hogy elítélték a nőverő férfit, már nem jó sztori, hiszen akkor miért is bírálná a FIDESZ-t?

    VálaszTörlés
  5. Erre a nőre mondják azt, "még más f.szával sem qrnám meg"!!! :) :)

    VálaszTörlés
  6. Wekler Feri tudtommal
    nem Fideszes volt, de a családját elég rendesen gyapálta.

    VálaszTörlés
  7. A 70 éves férje elhagyta a szakérto not . . . Mármint az Agikát !

    VálaszTörlés
  8. Hát ez tényleg élet fintora.Szargentini jelentében védte a terrorista ahmed hát magyarokat vádolta . .. Ahmed hááá 8 útlevele mellett nem kap befogadó országot ,,szargenti igazán magához vehetné a védencét ,, no meg ballibsik aki tünciztek a terrorista elengedése mellett kussolnak nem fogadják be ... ujhelyi elvtárs aki megszavazta a szasrgentini vádat ellenünk magához vehetné bébiszitternek , szargentini esetleg együtt élhetne a védencével , az ágica meg nászútra mehetne . ... Juncker elvtárs nem koccict a védenccél... Kiderül nem Magyarország rasszista hanem azok akik ahmed háááát nem fogadják be simogatták tünciztek védték Brüsszelben a magyarokat köpködték .

    VálaszTörlés
  9. Ez a idióta "nő" összezagyvál mindent, csak hogy fröcsögjön a pofájából a gyűlölet. Minden nap belecsimpaszkodik valamibe ,ami gyűlöletet szíthat az ö köreiben.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése