Etarget -közép

Ez maradt a liberális horda után Budapesten – képes beszámoló

A Vadhajtások remek cikke!
Tegnap megvártuk míg csend borítja be Budapestet. Most szeretnénk megmutatni, hogy mi maradt a liberális söpredék után. Képes beszámoló formájában láthatjátok a vandalizmust és az alpári csöves viselkedést.







www.vadhajtasok.hu

Megjegyzések

  1. az intelligencia meghozta a gyümölcsét.. a tüntetők fele meg nem is dolgozott soha, viszont a kárt be lehet hajtani az ellenzéki ártok képviselőin...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen igazad van Kincses Krisztián,mivel a Parlamentben csücsülő és a nagy fizetésért semmi érdemlegeset nem nyújtó képviselők hergelték fel a csőcseléket!

      Törlés
  2. Nem értek egyet a 400 órával, mélységesen meg vagyok döbbenve!
    Ám a törvényes keret a NEM-mel szavazás, illetve 4 évenként máshová tenni az X-t.
    Ami a parlamentben és az utcákon történt, nem demokratikus lépés.

    VálaszTörlés
  3. Kommunista megnyilvánulás azt hiszik ez is közös ! Sajnos ilyen egysejtüek ezek mind

    VálaszTörlés

  4. Tönkretenni ami az útjukba esik az tetszik nekik, attól érzik jól magukat . Utána meg papolnak a környezet védelméről! Ők ilyenek!

    VálaszTörlés
  5. A politikai indíttatáson kívül kezdem érteni ezt FÖRTELMES viselkedés okát!!!!
    Alapvetően a felhergelteknek az az egyik bajuk, hogy az ő " politikusaiknak uralkodása alatt az ország csak pusztult lefele és most nem bírják elviselni, hogy ez az ország mire képes és milyen szép! Az irigységre alapozott gyűlölet rettenetesen felajzható!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Kedves és kedvtelen nem is tudom ,mert nem társaim. Ti és én ennek a kormánynak nem emberek,hanem biológiai lehetőség vagytok,vagyunk. Néha -néha szoktatok "fájdalmasan",mert az a gondolkodás fájdalmas,gondolkodni. Elvileg ti,én , szabadok vagyunk!! De nézz és láss,mert gondolkodni fájdalmas,s utána talán nem sötétbe hanem színesbe fogjátok látni a"NARANCSOT"!!

    VálaszTörlés
  7. https://index.hu/belfold/ost060919/ Nézzétek meg ezt s utána mondjatok véleményt! Ti hogy vagy a hozzátok közel állok mit is csináltak a TV székháznál anno? Az értetek is tüntetökre azt mondjátok horda akkor anno a TV székháznál törö zuzokra mit mondanátok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értünk ne tüntessetek, majd tüntetünk mi ha akarunk. A TV székházi ügyhöz a FIDESZ-nek semmi köze nem volt, hiszen egy gyűlést tartottak egy másik helyen. Tehát ne hazudozz!

      Törlés
  8. :)bEZZEG 2006 2010 Tüntetésen.Ott aztán volt igazi kultura.Ott a fiuk serényen betonoztak újitoták a várost .https://youtu.be/9v6MNgWxSk4?t=1333 https://youtu.be/A5PrpgDTQSI?t=226 https://www.youtube.com/watch?v=OWRHGGSya-4 :)) Szemét internet nem felejt:(Igaz tudom ugy is deletelni fogjátok ti fideszesek már csak ilyenek vagytok.Mocskos diktátorok .

    VálaszTörlés
  9. Na ez a fideszes hozzá állás nyilván a gyülésröl mentek tankal meg gyujtogatva.Nem a Soros szevezte azt is?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése