Etarget -közép

Kovács csattanós választ adott Nagy Imre unokájának

A jobboldal nem szokta szidni Nagy Imrét, Magyarország kommunisták által halálra ítélt és kivégzett miniszterelnökét – közölte csütörtökön közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az egykori miniszterelnök unokájának, Jánosi Katalinnak a nap folyamán tett Facebook-bejegyzésére reagálva.

A hvg.hu csütörtökön írt arról, hogy Nagy Imre egykori miniszterelnök unokája, Jánosi Katalin Facebook-bejegyzésében a kormány és Orbán Viktor miniszterelnök budai Várba költözésével kapcsolatban úgy fogalmazott: „Az én nagyapám, aki kétszer is Magyarország miniszterelnöke volt (és akit nem átall a jobboldal tele pofával szidni, mint ‘legrosszabbfajta kommunistát’) a fizetéséből bérelt lakásban lakott… A fizetéséből vett abba bútort, képet, szőnyeget…”
Kovács Zoltán szerint Jánosi Katalinnak nincs igaza. Nagy Imrét, Magyarország kommunisták által halálra ítélt és kivégzett miniszterelnökét a jobboldal nem szokta szidni, különösen nem „tele pofával”. Kiemelte: ezzel szemben kommunista múltja és tettei ellenére a nemzet mártírjai között tartja számon a jobboldal Nagy Imrét.
Jánosi Katalin bejegyzése csütörtök este nem volt elérhető, közösségi oldalán azt írta: posztját csak ismerősei láthatják.
MTI

Megjegyzések

  1. Pedig, csak egy kommunista gyilkos volt!!!!

    VálaszTörlés
  2. Azt már ne is említsük, hogy Nagy Imre idejében hogy nézett ki a vár!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez külön aranyos kitétel: "a fizetéséből bérelt lakásban lakott… A fizetéséből vett abba bútort, képet, szőnyeget…”- ez jó.. és miből volt fizetése?! jaa! a dolgozók pénzéből, akiknek nem telt szőnyegre, de legalább korábban nagy imre lesepertette a padlásukat...

      Törlés
  3. Horn Gyula sem volt nagy kedvenc mégis Orbán Viktor közbenjárására kapott méltó ellátást élete utolsó napjaiban ! Bezzeg Gyurcsány, az igazán elvtárshoz méltó módon csinált hülyét szegényből mikor több ezer dilinyós mszp-s szemeláttára belefojtotta a szót majd levezette mint egy debilt, ugye Nagy Imre unoka az teljesen gilt eljárás volt, néha nem ártana hallgatni is !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arról nem is beszélve, mikor gyurcsány 'eftárs levitte a színpadról horn 'eftársat, (Gorbacsov 'eftárs szeme láttára), utána többet nem is láttuk és hallottuk! Nem mintha hiányzott volna, de szabály szerűen 'lapátra tették ! Pedig akkor, ott a szülinapi köszöntőn csak egy kicsikét beszélni akart horn 'eftárs! ;) :)

      Törlés
  4. nagy imrét pontosan kik is választották miniszterelnöknek, kétszer is? senki! moszkvából kinevezték,mint rákosit, majd kádárt is...

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése