Etarget -közép

Dobrev Klára levele Nagy Blankának

Gyurcsány neje is rácuppant a témára!

„Kedves Blanka! Bátor vagy és talpraesett. Tudnod kell, hogy sokan tiszteljük kiállásodat, és sokan állunk mögötted. Hasonló korú gyerekek édesanyjaként, nagyon büszke vagyok rád. Tudom, hogy néha nehéz, amikor ömlik rád a hazug szenny és mocsok. De hidd el, van értelme. Ha másért nem, mert mersz az lenni, aki vagy. Orbán rendszere mindenkit eltaposna, aki önálló. Ez a te bűnöd az ő szemükben. Veled, veletek le lehet őket váltani. Példát mutatsz, és erőt adsz.
A féltéstől néha kicsit összeszoruló gyomorral, de nagy-nagy szeretettel, ismeretlenül is ölellek.”


Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége a Hölgyek a változásért oldalon üzent.

Ez már tényleg vicc!

D.E
 

Megjegyzések

  1. Ez legalább akkora tetű, mint Blanka!!!

    VálaszTörlés
  2. egyik kutya, másik eb: a levél lényege lehetne annyi is, hogy: nagy a pofád, tudásod kicsit, élettapasztalatod minimális, de ha jó családba születtél és jól házasodsz, viheted valamire...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KEDVES DOBREV KLÁRA OLVASTAM AZ ÖN SZÁNALMAS LEVELÉT MEG KELL MONDJAM ÖN SZÁNALMASABB MIND GONDOLTAM AZ ÖN INTELLIGENCIÁJA UGYAN AZON A SZINTEN VAN MIND A BLANKA NÉVRE HALLGATÓ NŐHÖZ HASONLÓ LÉNYNEK SEMMI BAJ EZEN AZ ÉRTELMI SZINTEN KELL KEZELNI ÖNÖKET DE NEM ÁRT HA TUDJA ÖNÖKTŐL ELTÉRŐEN NAGYON SOK MAGYAR EMBER EGÉSZEN MÁSKÉPP LÁTJA AZ ÖNÖK STÍLUSÁT NEM KÍVÁNOM NEM KÍVÁNHATOM HOGY EZT ÖN MEGÉRTSE

      Törlés
  3. Klárika magácska egy igazi vörös proletár nő .Pont a Gyurcsótányhoz illő.Blankának is nézhetnének egy ilyen töketlen párt ,és egy apró villába is beköltöztethetnének .

    VálaszTörlés
  4. Klára asszony, ha tudná mennyire rühellik a momentumosok a Dk- t és ferit, akkor nem aggódna Blankáért, aki jobban járna, ha távol tartaná magát a mocskos politikától, és élné boldogan fiatal életét.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése