Etarget -közép

Gurmai Zita is Orbánra vicsorgott

Elég kudarcosra sikeredett a teljes ellenzék, a szakszervezetek és a civilek édeshármasa által a nagyvárosok, sőt az egész ország működésének megbénítására meghirdetett szombati tüntetés.
Nem nagyon értem, hogy történhetett, hiszen országszerte ingyen lehetett találkozni az ellenzéki utazócirkusz bohócaival.
 (a kép forrása: youtube)

Salgótarjánban például a csak nagyon kevesek által szépnek tartott Gurmai Zitával, aki maszopos zászlórudat markolászva, eltorzult arccal vicsorogta a közúti kitelepülésen, hogy elég volt Orbánból, a kormányából, meg hát fölmondta a kötelezőt, hogy „Orbán, takarodj!” Arról nem tehetett, hogy ordítozása közbeni esztétikumától kizárólag a kivezényelt pártaktivista „tüntetők” kezdtek elalélni, hiszen nem rég kelhetett ki az ágyból. És Cindy Crawfordtól tudjuk, hogy ő sem úgy kel föl, hogy azonnal Cindy Crawfordnak néz ki. Azt nem lehet Gurmainak felróni, hogy az esze sem volt a helyén, mert az tudvalevő, hogy MSZP-s politikusként ez általában is jellemző rá. Így aztán nem csoda, hogy szerinte még a rájuk útakadályként tekintő, mérgesen dudáló autósoknak sem belőlük van elegük, hanem természetesen Orbán Viktorból.
Mintha a közel harminceres lélekszámú Esztergomban sem érezték volna az emberek ellenállhatatlan vágyuk beteljesedésének az utazó cirkusz előadásának megtekintését, hogy a DK-s Gréczy Zsoltot, Gyurcsány Ferenc politikusként nevelt fiát élőben láthassák. Arról nincs hír, hogy vattacukrot osztottak-e, ám arról igen, hogy mindössze kábé harmincan voltak kíváncsiak Gréczyre, ami Esztergom lakosságának uszkve 0,1 százaléka. Persze, aki Orbán Viktort Ceausescuhoz hasonlítja, az pusztán ezért a kijelentéséért sem érdemel népesebb hallgatóságot. Nem véletlenül fogalmazta bele keserűen vágyálmát beszédébe, hogy „Ennél már csak többen leszünk.” A bevándorláspárti gyurcsányistának pedig arra a megjegyzésére, hogy „Mi képviseljük a jó ügyet Magyarországon, így nem is kérdés, hogy a végén mi fogunk győzni”, csak azért nem szakadt le a plafon, mert szabadtéren tartották a röpgyűlést.
Nem maradt ki a facebook-os ingyencirkuszból a rendezői őstehetséggel megáldott MTVA-s, a kiszolgáltatottságot kövönfekvéssel eljátszók pontifex maximusa, Bangóné Borbély Ildikó sem, aki most a sötétszemüveges kabai ellenállókkal rendezte be a színpadképet. A tömegjelenetekkel itt sem kellett vesződni, mindössze tíz kocsiba elfértek a helyből és a megyéből érkező aktivisták, akik Jobbikosok voltak. Élmény volt nézni, ahogy tisztelettudóan engedelmeskedtek a főszoci utasításainak. Méltatlankodtak is, hogy ez az orbáni diktatúra elviselhetetlen. Hangjukból érződött, hogy ők is a gyurcsányista szemkilövető demokráciát sírnák vissza. Sőt, már a mostani buli után szeretnének egy jót bográcsozni a migránsokkal. Hogy asszonyaikat, lányaikat is bevinnék-e a buliba, ez később dőlhetne el.
Száz szónak is egy a vége, szombaton is bebizonyosodott, hogy a tüntetésnek álcázott ellenzéki cirkuszoknak egyszerűen nincs társadalmi támogatottsága. A „tüntetők” sima pártaktivisták, fizetett szakszervezetisek és Gyuri bácsi zsoldjában álló civilek, akik akárhányszor kivonulnak az utcára, többen nem, inkább csak kevesebben lesznek. Most is csak azért jönnek ilyen gyakran, mert kampány van, amelyben nagyon rosszul áll a bevándorláspártiak szénája, ezért az EU-ból, meg Gyuri bácsi hálózatán keresztül hajszolják őket.
A Századvég felmérése szerint az emberek 60 százaléka úgy véli, hogy az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget.
Átlátnak tehát a szitán. Egyébként is nagyon jól érzik magukat a bőrükben Orbán Viktor Magyarországán. És a francba kívánják a saját hatalmukért hirtelen betegesen magamutogatóvá vált bandát.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu/

Megjegyzések

  1. Az emberek többségének is elege van Orbán Viktorból,de nincs egy épkézláb ellenzéki politikus,aki szavahihető,ember barát és nem a hatalom megszerzésére vágyik.Azt mondják,vakok közt,félszemű a király.Ezért lehetett a mi Viktorunkból az ország vezetője.Ő,tudta,mit nem akar a nép (migránsokat),holott,anno,ő szólalt fel,hogy segítséget kell nyújtsunk a hazájukat kényszerből elhagyó,szegény migránsoknak!Majd amikor,kezdtek durvábbá fajulni a dolgok,életbe léptette a demokráciát és kikérte a nemzet véleményét.A válasz adók zöme azt akarta,ne legyenek migránsok.A többség döntése volt ez,nem a Viktoré,ha úgy akartuk volna,most itt lennének.A demokrácia,így működik.Kikérik a nép véleményét és az ők döntései alapján cselekednek.Ez nem a vezető politikai párt érdeme.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése