Etarget -közép

Kásler robbantotta a kormányzati bombát

 Erre senki sem számított!

A tervezett céldátumtól hamarabb is elkészülhetnek a központi régióba tervezett centrumkórházak – jelentette ki az egészségügyért is felelős emberi erőforrások minisztere a HírTV kérdésére. 
Kásler Miklós megerősítette a tárca korábbi bejelentését, amely szerint a négy központi intézmény mellett, 24 társkórházat és 32 járóbeteg-szakrendelőt hoznak létre vagy újítanak fel a következő években. Erre a célra idén a korábbiakhoz képest nagyobb összeget, több mint 41 milliárd forintot fordítanak. A tervek szerint a szolgáltatás 21. századi színvonalú lesz és nagyobb hangsúly kap majd a betegségek megelőzése is.
„A tervek szerint 2026-a kellene mind a négyet befejezni, de az előkészületek alapján reális lehetőség van arra, hogy akár hamarabb is megtörténjen. Tehát 2022-24 között akár. Az Egészséges Budapest Program management-et átszerveztük, abból a célból, hogy a folyamatokat amennyire lehet katalizáljuk és felgyorsítsuk” – így az emberi erőforrások minisztere televíziónknak.
www.hirtv.hu

Megjegyzések

  1. Én csak azt nem értem, hogy ha mindent ellopott a FIDESZ akkor mégis hogyan jut ennyi pénz fejlesztésre...... kérném az ellenzéket erre válaszoljon argumentumokkal alátámasztva ne csak fetrengjenek a földön és a jogaikat követeljék hanem valami konkrétet is mondjanak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert az ellenzék csak hazudni és uszitani tud!!!!

      Törlés
    2. Attila tényleg elhiszed ezt? Tudod a majd a majd a majd ból már elég! És hogy ki a nagyobb hazug az ellenzék e vagy a kormány azthiszem nagyon sokan és főleg vidéken nagyon sokan azonnal eltudják dönteni amikor kórházi ellátásra szorulnak! És itt nem elsősorban az eszköz hiányra gondolok hanem az orvoshiányra! az egészségügyi szakdolgozók hiányára! Szerintem neked is el kellene gondolkodni és nem csak hinni a mézes-mázos szavaknak így választások előtt!

      Törlés
    3. talán csaknem a Horn, Medgyessi, Gyurcsány, Bajnai érát sírod vissza?...

      Törlés
    4. Egyféleképpen lehet. Úgy, hogy a Fidesz-KDNP, és a kormány semmit nemlopott. Ez az ellenzéknek mondott bandák szokása. Legfőképp a dk szokása. Hiába tagadják. Ahol ottvannak, látható. Semmit nemcsinálnak, a pénzt lenyúlják. Támogatásokat megtagadják, miközben az jár. Soroljam még? Miközben a kormányról hazudják, hogy lop. Egy nagy frászt nekik. Ez végzetes hiba. Ebbe bele fognak bukni.

      Törlés
    5. Esélyük sincs! Bukott tolvajok!

      Törlés
  2. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

    VálaszTörlés
  3. "41 milliárd forintot" - az klassz. Ez azt jelenti, Mészáros úr vagyongyarapodásából (160 milliárd) négyszeresen kijönne mindez?

    VálaszTörlés
  4. jenő hazudni ti szoktatok és lopni is nem én mondom a vezéretek mondta.......soha többet baloldal.....nyomorult ellenzék, fetrengeni azt tud és balhézni, de egy normális gondolatuk simcs

    VálaszTörlés
  5. Jenő Prommer szerinted ez mind a mostani kormány bűne amit felsoroltál ! Menj te oda ahová gondolom maradj meg a hazug balosok mellett én éltem a kommunista rendszerben sosem volt jó amit ők csináltak !!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése