Etarget -közép

Mellár a temetés kapcsán is Orbánt rugdossa

Nem idézek Andy Vajna halálakor megjelent, az írás alján látható Facebook-bejegyzéseket tartalmazó kivágásból, mert olyan aljas, olyan sötét, hogy szavakat sem lehet találni rá. Csak és kizárólag azért teszem közzé, hogy legyen mód valósághűen bemutatni az erkölcsről prédikálni merészelő Mellár Tamás független képviselő úr saját etikai színvonalának mélységeit Andy Vajna temetésével kapcsolatban.

Nehéz megmondani, hogy a jelenlegi ellenzéki politikusok között kire illik leginkább a ’moral insanity’ minősítés, de hogy Mellár az erkölcsi beszámíthatatlanok versenyében rövid idő alatt az élmezőnybe küzdötte föl magát, az bizonyos. Elég csak arra utalni, hogy Antall József keresztény-konzervatív rendszerváltó pártjának (látszólag) elhivatott támogatójából, Orbán Viktor első miniszterelnöksége idején közeli kormányzati munkatársából (KSH-elnök) mára a nemzet Gyurcsány vezette ellenségeinek legfőbb szövetségesévé vált. A bolsik primitivitására való hajlandóságát jól példázza, hogy még az ellenzék decemberi parlamenti erőszakos obstrukciójának főszereplőjeként is képes volt beállni abba a sorba, amely megakadályozta, hogy az ülés levezető elnöke föl tudjon menni az elnöki pulpitusra.
S láthatjuk, hogy valószínűleg veleszületett erkölcsi elmebajának, ha tetszik (politikai) bunkóságának Andy Vajna csütörtöki temetése kapcsán se tudott gátat szabni. Jól esett neki a producer halála után is belerúgni abba a hazáját mindennél jobban szerető emberbe, aki egy személyben többet tett a nemzetért, mint az egész ellenzéki halálbrigád együttvéve. S aki annak ellenére Budapesten akart örök nyugalomra térni, hogy családja, fia, szülei a tengerentúlon van eltemetve.
Nyilván nincs normális ember, aki meg tudná fejteni, mi a nyavalyát üti Mellár az orrát olyan, kizárólag a családra tartozó magánügyekbe, hogy sajtónyilvános legyen-e a temetés vagy se. Az özvegy, Vajna Tímea, aki Andy Vajna szabad akaratából lett a producer felesége, s éltek minden bizonnyal mindkettőjük számára boldog életet akkor is, ha a sárga irigység sajnos számos honfitársunknak elvette a józan eszét a váratlanságában különösen tragikus halál bekövetkezte után. Vajon mi a nyavalya motiválta Mellárt arra, hogy ebben a tragikus helyzetben etikai-jogi okoskodásba kezdjen az özvegy rovására? Miután Andy Vajnát a kormány saját halottjának tekinti, mi a büdös francért kell a nyilvánosság kizárása kapcsán a közpénzes állami temetést Vajna Tímea fejére olvasni a Hírklikken, ami mellesleg Mellár szerint is teljesen jogszerű? Fontosabb neki a zsigeri gyűlölködés, mint a nyilván otthonról is hozott felülírhatatlan tisztelet az elhunytakkal szemben?
A jelek szerint fontosabb neki most is az Orbán-gyűlölet ájtatos, kegyeleti köntösbe való csomagolása, mint egy kiemelkedő magyar ember családi akaratnak megfelelő méltó eltemetése, mint a neki járó tisztelet megadása. Kegyeletsértő beszólása, gyomorforgató Orbán-rugdosása éppen arról a bolsi gyökereiről árulkodik, amelyek Kun Béláékat, Rákosiékat, Kádárékat, most Gyurcsányékat táplálják, s amelyeket sajnos ifjú utódaik – a Fekete-Győrök, a Jakab Péterek, a Tordai Bencék – még véletlenül se hagynak kiszáradni.
A haza azonban megadja Andy Vajnának és özvegyének a legnagyobb tiszteletet, a magyarok többségének a szíve együtt dobbanhat a sírnál gyászolókéval, szeretetük némán átjárhatja a nemzet nagy fiának corpusát.
Ha az undorkodó kommentelők, meg a Mellár-félék tudatosan kirekesztik magukat a közösségi kegyelet gyászából, az legyen az ő szegénységi bizonyítványuk.
Részlet az sötét kommentekből.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu/

Megjegyzések

  1. Ez egy indokolt-kiérdemelt 'KO' Mellár úr részére. A sötét kommenteket nem olvasnám itt el. Sajnos Andy Vajna utolsó éveit piszkolták az 'irigy', vagy csak ilyen 'önkifejezésre' képes, de ennek közzétételére sóvárgó senkik. Az ő "értékelésüket" szakemberre bíznám, ha hajlandók lenyúlni a piszokba...Magam, másutt - nem művészként, személyesen nem ismerőként - az elsők közt értékeltem : Köszönöm, köszönjük, Andy...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése