Etarget -közép

Orbán megalázására készültek Brüsszelben

Biztosra lehetett venni – miután elhangzott, hogy a magyar kormány nem képviselteti magát a január 30-i európai parlamenti vitán – hogy megindul az okokat tárgyszerűen még véletlenül sem kutatni akaró ellenzéki szféra rosszindulatú agymenése. „Milyen vakmerő kormányfője van Magyarországnak! Az ilyenekre mondják, hogy kispályás – olvasom a Zsúrpubin, amely ugye a választás előtt a Jobbik gazemberpropagandájának hivatalos képviselője volt. Juszt László pedig imígyen savazta Orbánt. „Az unió nem csinálta össze magát, a magyar kormányfőről már nem merném ugyanezt állítani…” (Az uniót nyilván liberális felsőbbrendűségi mindentudástól vezérelve írta Juszt kicsi kezdőbetűvel.)

Lássuk, hogy vélekedett az eseményről Orbán Viktor mai rádióinterjújában. „Ez egy Soros-féle szeánsz, egy választási gyűlés lesz, ahol a bevándorláspárti európai uniós képviselők egy könnyű autodaféra jönnek össze, ahol a nekik nem tetsző országokat, ez most éppen Magyarország, majd jól elítélik.”
Ugye, az autodafé – mégha „könnyű” is – nem más, mint a halálra ítélt eretnekek nyilvános megégetése. A máglyahalál szörnyűsége helyett azonban gondoljunk ezúttal inkább úgy az Európai Parlamentre, ahol jelen van a magyar kormány, mint a Brian élete című film cirkuszi részletére. Brian már árulja is a csemegéket a „szelíd” sorosista képviselőközönségnek: „Pacsirtanyelv, fókaorr, rigófütty, marcipános varangy, metélt teveherék. Vegyétek és egyétek, amíg meleg!”(…) „És míg a következő küzdelem résztvevői az arénába érnek – Lojális Frenk, a makedón zúzógép és Borisz, az emberevő – addig a porondszolgák unottan szedegetik az előző műsorszámból visszamaradt testrészeket. Jó fogásnak számított egy-egy leszakadt felkar, különösen, ha gyűrű is volt az ujjakon.”
Ugye, valahogy így kellene elképzelnünk azt a sorosista szeánszot, ahol a melegszívű szervezők nagyvonalúan lehet, hogy még öt perc felszólalási időt is adnának Orbán Viktornak, hogy megvédje hazáját, miközben vele szemben több száz zúzógép és „emberevő”, köztük a magyar ellenzék tagjai okádnák rá a gyűlölettel átitatott, hazugságtól bűzlő gyomorváladékot.
Egy ilyen kampányeseményen való részvételnek nyilvánvalóan semmi értelme. Vitatkozni csak akkor kell, ha annak tétje is van. Továbbá, mint a kormányfő rámutatott, az európai választások után ezek az emberek nincsenek sehol. „Ez egy kifutó modell, új parlament jön.” Nem arról van tehát szó, hogy Orbán Viktor „összecsinálta” volna magát, hanem arról, hogy ilyen kampányhelyzetben nyilvánvalóan ostobaság felvenni a kesztyűt.
Tudjuk jól, a miniszterelnök nem ijedős fajta, többször is kiállt már a nemzeti érdekek védelmében sokszáz migránspárti európai parlamenti képviselővel szemben. Ha viszont január végén ismét elmenne Brüsszelbe, akkor nyilvánvalóan a bevándorláspárti európai képviselők választási kampányát segítené. Millió lehetőséget adva a nemzetközi liberális médiának, hogy a vita kiragadott részleteiből Orbán Viktorra nézve dehonesztáló idézetekkel vezessék félre újfent az európai közvéleményt. A Sargentini-féle képviselők és médiumai úgy állíthatnák be a történteket, mintha az európai liberális „demokraták” zúzógépei fényes győzelmet arattak volna Orbán felett. Juszték naná, hogy ezt szerették volna látni.
Ebből azonban nem esznek, hiszen ez teljesen ellentétes lenne Magyarország érdekeivel.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. Ki a faszt érdekelnek ezek a hülyeségek ?

    VálaszTörlés
  2. Miniszterelnökünk kiválóan meg tudja ítélni, hogy mikor mi a helyes lépés. Most éppen az, hogy felesleges ott lennie, rotyogjanak csak a saját levükben....jó nagy katyvasz fő ki belőlük. De májusban minden kitisztul....Hajrá Orbán Viktor !

    VálaszTörlés
  3. igaza van. A balosak, liberálisok meg azt mondanak amit akarnak.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése