Etarget -közép

Pikáns politikai pofonba szaladt bele a Gyurcsány-párt

Elmebaj!

A rendőrséghez fordult a DK Makón, miután a fideszes alpolgármester teát kínált az ellenzéki tüncikén. A rendőrség szerencsére higgadtan és bölcsen járt el: lepattintotta a kommunista gyurcsányistákat, akinek immár papírjuk van a politikai agyalágyultságról.
Pikáns politikai pofonba szaladt bele a Gyurcsány-párt makói fiókszervezete. A Maros-parti túlmozgásos DK-sok súlyos bűncselekményt véltek felfedezni a fideszes alpolgármester kedves gesztusában. Czirbus Gábor barátai társaságában forró teát (illetve némi édességet) osztogatott a január 5-i fagyos hidegben tüncizgető néhány tucat „ellenállónak”, hogy ne csak a féktelen gyűlölködés tüze fűtse őket.
A hőzöngő O1G-zők mindezt azzal köszönték meg, hogy feljelentették a rendőrségen. Tán citromba harapott Mucsi Tamás – ő a helyi Gyurcsány –, hisz provokációt ordított, és elvtársaival együtt a gyülekezési törvény megsértése, valamint rendzavarás, garázdaság vádjával mószerolta be a teakínáló teamet. Mire a rendőrség jól elhajtotta melegebb éghajlatra.
Képzeljék el, hivatalosan is kimondták: a teaosztás nem bűncselekmény, nem rendzavarás, nem garázdaság! Még szép. De legalább a hülyeséget okiratba foglalták. Az őszödi böszmeség vörös ködének vakságában szenvedő DK-soknak immár papírjuk van a politikai agyalágyultságról.

Mondhatni: házhoz mentek a lószerszámért.

„Szerencsére Mucsi Tamással szemben a rendőrség úgy látta, a teával kínálás nem meríti ki a garázdaság fogalmát, így elutasították a feljelentést. Sajnálom az ügyet, de legalább most már mindannyian tudhatjuk, hányadán állunk. A demokrácia a saját politikai érdek szolgálatáig tart, utána jön a kommunistákra jellemző feljelentgetés”
– véste bele politikailag korlátolt ellenfeleit a helyi vörös könyvbe a fideszes alpolgármester.
Ha azt hiszik, hogy ezek után a kommunista gyurcsányisták belenyugodtak a sorsukba, hatalmasat tévednek. Mucsi elvtárs a megyei lapnak nyilatkozva kitart amellett, hogy a Fidesz provokált, sőt
„a teaosztásnak közegészségügyi kockázata is lehet, ami a tüntetés szervezőjét terheli”.
Egy dologban azért igaza van. Bizony, tényleg kirajzolódik ebben a morbid sztoriban a közegészségügyi kockázat: a féktelen, paranoid gyurcsányizmusé, ami a magyarok lelkét mérgezné. Reggel, éjjel meg este.
Szerencsére a nemzetnek bivalyerős az immunrendszere. Nem dőlünk be azoknak, akik "kurva" sok bort isznak, miközben teát prédikálnak.
 

Megjegyzések

  1. Nincs határa a hülyeségnek ennek példája a dk! Az öszödi szabadította a társadalomra ezeket az elme háborodottakat,ezért záratta be az OPNIT,az óta el lepték az egész országot!

    VálaszTörlés
  2. tanulság?
    https://www.youtube.com/watch?v=Fbof6ocqIEY

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése