Etarget -közép

Pilhál keményen kiosztotta Csuhaj Ildikót

Ha izgul, felfújja magát.

Már reagálni sem hajlandó az MSZP-s Horváth Csaba városházi felszólalására a főpolgármester – nehezményezte minap az Atv.hu hasábjain Csuhaj Ildikó. Mint a kollegina írja, a szocialista ember a „rabszolgatörvényről” szerette volna kérdezni Tarlós Istvánt, mire a városvezető ekképp válaszolt: – Van egy érdekes élőlény, a szakállas agáma, ismeri? Ez, ha izgul, mindig felfújja magát és kimereszti a pikkelyeit, hogy erősebbnek és nagyobbnak látsszon. Ön nagyjából hasonló típus az emberek világában. Majd hozzátette: valami azt súgja neki, hogy Horváth kérdéseire nem szabad reagálni. Tarlós korábban kijelentette, politikai körökben nyílt titok, hogy Horváth Csaba „szellemi kapacitása lényegében elhanyagolható”, szeret „vaskos ostobaságokat” mondani. Felidézte, ő volt az, aki a BKV adósságát úgy oldotta volna meg, hogy ingyen közlekedést ígért. Az is Horváth volt, aki a Duna alatt létesítendő, annak folyásirányával párhuzamos alagút megépítését szorgalmazta. Előfordult, hogy a szocialista politikus az Árpád hídhoz rendelte az ATV munkatársát (nem Csuhaj Ildikót), és ott az üres úttestre mutogatva vizionált közlekedési dugót…
Horváth Csaba a belpolitika régi mulattatója. Tőle jött az a humánus javaslat is, hogy minden jóérzésű ember fogadjon be a házába egy-egy hajléktalant (sőt segítse őt anyagilag). És az is ő volt, aki – még 2007-ben – teljes mellszélességgel támogatta a lipótmezei OPNI bezárását, rászabadítva az országra több száz elmebeteget. Vajon tudja-e Csuhaj Ildikó, hogy még a szocialista párton belül is többen kérték Horváth Csabát, tartózkodjon a közszerepléstől, de hiába? Ellenben többször kijelentette: a felmérések azt mutatják, hogy nála alkalmasabb főpolgármester-jelölt nem létezik. Mit mondjak, megértem Tarlós Istvánt…
Kell még valamit mondanom, Ildikó?
Pilhál György - www.magyaridok.hu



Megjegyzések

  1. Az Ildikónak nem szükséges elmagyarázni bizonyos dolgokat ügyeket. Ő nagyon jól értesült mindenben, és van nála egy értelmi blokk amit nemlehet átütni.

    VálaszTörlés
  2. Csuhajt küldjétek Lázárhoz, ő nagyszerűen tudja kezelni ezt a micsodát! Minden Kormányinfón jót szórakoztunk, hány újabb és újabb pofonba szalad bele a nő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De Lázár is élvezte a helyzetet , szerintem már hiányzott is volna neki ha Ildikó nem tett volna epés megjegyzéseket . Lazán tette helyre a "hölgyet".

      Törlés
  3. Ez a nő maga a katasztrófa. Egy lehetetlen alak aki a semmit is tudja ragozni a vegtelensegig. Csoda hogy még így tudják tolerálni a szóvivők.

    VálaszTörlés
  4. Csuhaj Ildikó olyan sötét, hogy hozzá képest a kályhacső éjszakai fényárban úszó Las Vegas. A butaságához mérten gonosz is, ellenben még csúnya is a szerencsétlen hát érthető, hogy mindebből kifolyólag kellőképpen frusztrált is. Viszont tipikus ballibbant megmondóka: mindenhez Is ért, mindenről van véleménye és sajnos annak hangot is ad. Mondanám, hogy szórakoztató, de nekem személy szerint lábrázásom van tőle.

    VálaszTörlés
  5. Jó ezekről tudni, és osztani ahol csak fogadó felület van.

    VálaszTörlés
  6. a fővárosi főpolgármester nem kormánytag! kell még mondani valamit, ildikó?! magyarán Tarlóst hiába kérdezi metrós csabi a "rabszolgatörvényről"...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése