Etarget -közép

Súlyos támadás érte Orbánt

Mutatjuk kik állnak a háttérben!
Három szenátor olyan határozati javaslatot nyújtott be, amely amellett, hogy elítéli az Orbán-kormányt, Trumpot is cselekvésre szólítja fel.


Határozati javaslatot nyújtott be három Demokrata párti szenátor az amerikai szenátusnak, hogy ítéljék el az Orbán-kormányt - szúrta ki a képviselők közleményét a 444.hu. 

Dolgozik a Soros-gépezet!

Apa kezdődik!

(via hvg)

Megjegyzések

  1. mi ebben a súlyos? három soros pénzén kampányoló retardált... akarja a republikánus többségű szenátust rávenni valamire..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KOMA HA VALAMIT IRSZ AKKOR A LEHETO LEG PONTOSAB LEGY. UGYANIS A SZENATUSBAN A DEMOKRATAK VANNAK TOBBSEGBEN. A KONGRESZUSBAN PEDIG A REPUBLIKANIKUSOK.

      Törlés
  2. Orbán Nyugaton, a "haladó" Nyugaton közellenséggé vált. Fenyegeti az általuk elképzelt szép új világ létrejöttét. Az emberek egy része még mindig nem érti, hogy a fellegjáró, szép ideálok megvalósulása a valósáágban nem fog sikerülni. Nem először történik, hogy eszement utópiát akrnak létrehozni, mint a nyílt társadalom őrült ötlete. A kultúrák közötti hatalmas különbségek ezt sosem teszik lehetővé, ebből csak anarchia, zűrzavar, káosz keletkezhet.

    VálaszTörlés
  3. A három szenátor:
    1.Feinstein született Dianne E. Goldman,
    2. Durbin: 2014-ben az abortusz tilalom elleni törvény ellen szavazott a katolikus egyház ezt követően eltiltotta a közösségi életben való részvételtől,
    3. Murphy szavazott a marihuána törvényben a mellett, hogy megvédje a felhasználókat a törvénnyel szemben.
    No bigott liberálisok. Lehet találgatni, hogy egyébként mit tudnak Magyarországról? Lehet azon is filozofálni, hogy ezek a tisztességes szenátorok, akik eddig egész mással foglalkoztak, milyen úton jutottak el Magyarországig. Ugye nem kell összeesküvés elmélet a kérdések megválaszolásához?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése