Etarget -közép

Ujhelyi nagyon csúnya bukása

Nekirontott az ECHO-nak, de keményen visszapattant.
A csatorna kollégájának az volt a „bűne”, hogy lefotózta a menzán sorbanálló képviselőket. Tette mindezt azért, hogy megmutassa a képviselőket csak a miniszterelnökség 850 forintos menüje zavarja, a Parlamenti büfé még olcsóbb kínálatából szívesen csemegéznek. Újhelyi jelentett is, mint a régi jó elvtársak és az Országgyűlési Sajtóiroda lecsapott, kitiltotta az Echo TV munkatársát az Országházból.

Több se kellett a szocialista EP-képviselőnek, azonnal boldog lett és posztolt a közösségi médiában, így:
"BREAKING NEWS: kitiltották a menzán sunyin fotózgató EchoTV-s munkatársat!
Akkor erről ennyit. Az Országgyűlés sajtófőnöke - hivatalos bejelentésemre reagálva válaszul - azt közölte: az EchoTV elismerte, hogy egyik munkatársuk volt, aki sunyi módon fotózgatta a képviselőket az irodaház menzáján. Az illetőt, aki ráadásul visszaesőként szegi meg a szabályokat, az ülésszak végéig kitiltották. Helyes.
A nevét csak azért takartam ki, mert nem a személyét, hanem az általa képviselt arrogáns, etikát és erkölcsöt nem ismerő lakájmédiát kívánom Önöknek megmutatni. Ideje észrevenniük, hogy nekik sem lehet mindent. Hiába hiszik azt, hogy a Fidesz-kormány kiszolgálószemélyzeteként, politikacsináló közszereplőként a rezsim védelmét élvezik. Rosszul hiszik."
Az Echo TV munkatársa megszegte az előírásokat, ez nem is kérdés. Járt neki a büntetés, talán ez is logikus. Ugyanúgy, ahogy korábban az index, vagy a 444 újságíróinak. Az más kérdés, hogy akkor nem örvendezett az MSZP-s politikus. Legalábbis nincs arra vonatkozó adat, hogy posztolt volna az elfogult ellenzéki médiáról, vagy arról, hogy azért liberáliséknak sem szabad mindent. Akkor hallgatott, vagy csak magában morogtt és arról fogalmazott mondatokat, hogy nincs sajtószabadság, nincs demokrácia.
Most viszont örül az istenadta. 
Boldog, mert megrendszabályoztak egy kormánypárti csatornát. Tehát ez a dupla kettős mérce. Egyrészt csak a miniszterelnök ebédjének az ára fáj neki, másrészt csak az ellenzéki média kizárásán tud dühöngeni. A parlamenti menü ára remek, az Echo TV rendszabályozása „helyes”.
Ilyen ez. Ujhelyi a kettős mérce császára. Is. 
Kecskés István - https://ezatuti.blogstar.hu/

Megjegyzések

  1. Miért szégyelli magát hogy milyen olcsón vesz kaját a magas fizetése mellett a masok kicsi nyugdíjhoz és kevés fizikához keppes?

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy az Echo TV riportere megszegte az előírásokat, hogy bemutassa milyen álszent banda az MSZP, de ettől még Újhelyi ugyan olyan gazember marad. Amit Ő követett el, az kimeríti a hazaárulás fogalmát!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése