Etarget -közép

Dobrev Klára üzent Orbánnak

Gyurcsány feleségének nagyon felvágták a nyelvét.

Európai Egyesült Államokat akar Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője.
„Nem akarok többet csak morgolódni, tanácsot adni. Harcolni kívánok a Fidesszel és a hozzá hasonlókkal szemben. Az európai álomért. Köszönöm a bizalmat” – írja közösségi oldalán Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listájának vezetője.
„Dobrev Klára vagyok, 47 éves, 4 nyelvet beszélek, dolgoztam államigazgatásban, részt vettem politikai kampányokban, vezettem sikeres üzleti vállalkozást, és eddig is küzdöttem a Fidesszel” – mutatja be magát Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök felesége.
A politikus nem kertel, a bemutatkozó videójában leszögezi: az Európai Egyesült Államokban képzeli el hazánk jövőjét, a DK-ról pedig azt mondja, hogy a „legeurópaibb párt” ma Magyarországon.

A videó itt tekinthető meg.
 

Megjegyzések

  1. Minden allitasanak csak fele igaz
    Remélem csak a felett küldik ki
    az alfelét ?

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Persze hogy kell hiszen a menekülési útra szüksége van, ha szar kerül a palacsintába és nem túró !

      Törlés
  3. Én irtam az oldalra....egyedűl én nem nyaltam aseggét ennek a komcsiivadéknak....irhatnátok ti is...

    VálaszTörlés
  4. Na azt eddig is gondoltuk, hogy súg valaki Gyurcsánynak. De hogy ez az asszony, azt azért nem gondoltuk. A nő miniszterelnök akar lenni, ez már a következő választások első kampányindítója. Jó lesz vigyázni rá, mert tehetséges. Mindenesetre sokkal inkább az, mint a mai baloldal összes szereplője!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tehetséges miben? A gének aszt mondják hogy gyilkosságban...Nem volt elég ártatlan ember? Most szeretne egy országot is????

      Törlés
    2. Ezt a nyanyát felkéne pofozni hogy észhez térjen,ha van neki esze. Ami igen csak kérdéses.

      Törlés
  5. Az új "harcos" kösse fel a fehérneműt, mert Orbán Viktor nem az Ő férje!

    VálaszTörlés
  6. Szánalmas picsa. gyurcsótány kurvája.Tünés innen .

    VálaszTörlés
  7. https://www.sokkaljobb.hu/content/gyurcs%C3%A1ny%C3%A9k-indon%C3%A9zi%C3%A1ban-avagy-indon%C3%A9ziai-ember%C3%BCnk

    VálaszTörlés
  8. Minek képzeli ez magát? Kossuth Lajosnak? Mit üzenget? Takarodjon a családjával együtt Magyarországról 71 éve élősködik a magyar népen! Rákosi Állam minisztere volt már a Nagyapja is Apró Antal, a mai napig abban a villában él a családjával amit a nyílasok egy gazdag zsidó embertől rekviráltak, el, Rákosi meg Apró lojalitásáért adta neki ezt a villát. 1956.-ról ne is beszéljünk, Apró elvtárs kitett magáért, Dobrew Apja meg egy besugó kommunista volt a bolgároknál! Elég volt belőlük, üzenem takarodjanak innen az egész család! Úgy ahogy vannak mindegyiknek a börtönben lenne a helye. /Apró meg halt, de "öröksége" ránk maradt!/Az eleje lemaradt! Mi Ő? Kosuth Lajos,hogy üzenget? Ne üzengessen takarodjon innen a családjával együtt!

    VálaszTörlés
  9. A felsorolasbol a lopas,csalas kimaradt Klara asszony !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése