Etarget -közép

Gyomorforgató gusztustalanság

Sötét komcsi uszítás Narancs módra.
 A Narancsnak savanyú a szőlő.
 A balliberális média az Orbán-kormány legpozitívabb intézkedéseiben is csak a rosszat keresi. A jól bevált keresztényellenességért sem mennek a szomszédba.


A legújabb hányás a Magyar Narancsnak nevezett, örökös Citrom-díjas csatornából ömlött az amúgy békés magyarságra. A ballibsi billentyűhuszároknak sikerült a Magyar Falu Programot is összeokádniuk, mit sem törődve azzal, hogy a nagyszabású intézkedéscsomag milyen előnyökkel jár a – belpesti urbánus álelitisták által mélyen megvetett – kistelepüléseken, falvakban élőknek, és végre célul tűzte ki az ötezer lakos alatti településék népességmegtartó erejének növelését. Csak idén 150 milliárdból hozza mozgásba, tölti meg élettel a magyar vidéket a polgári kormány.

A sivalkodóknak persze semmi sem drága, hogy Orbánékba töröljék büdös lábukat. Ezúttal a legsötétebb korok kommunista retorikáját idézve a jól bevált kereszténygyalázáshoz nyúltak: a vallásellenes, ateista érzelmekre játszanak rá, hogy kimaxolják az uszítást. Miután – értelemszerűen – a vidéki társadalom bástyáinak számító egyházi közösségeket is támogatják majd a pályázatok,
a szóban forgó lap vérben forgó szemű firkászai imigyen ürítik a netre a gyomortartalmukat: „kaszálhat a papság”.
Persze erkölcsi értelemben a balliberális médiáért már régen eljött a kaszás. Érthető, hogy a Narancsnak savanyú a szőlő.

Megjegyzések