Etarget -közép

Varju Laci irgalmatlan méretű tahósága

Gyurcsány samesza durva játékba kezdett...
A manapság államférfinek maszkírozott Horthy rendszerében ugyanúgy csípte a hatalom szemét a szabad sajtó, mint a mostaninak. 

„Tegnap este volt 99 éve, hogy Horthy Miklós szabadcsapatai megöltek két embert, a Népszava szerkesztőjét és munkatársát, Somogyi Bélát és Bacsó Bélát. Ma rájuk emlékeztünk Újpesten, a Duna-parton. A manapság államférfinek maszkírozott Horthy rendszerében ugyanúgy csípte a hatalom szemét a szabad sajtó, mint a mostaninak. Csak akkor nem megvették és bezárták az újságokat, hanem lelőtték az ellenzékieket, újságírókat, akik le merték írni, ki merték mondani az igazságot. Tudták, hogy az igaz szó is ellenállásnak minősül, mégis megtették minden egyes nap, egészen tragikus halálukig. Nem féltek. Nekünk is minden nap meg kell mutatnunk, hogy nem félünk! Azt kell tennünk, amit Somogyi Béla és Bacsó Béla is tett. Nem félni, folytatni! Folytatni az ellenállást, a hazafias lázadást!”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
www.mandiner.hu 

Megjegyzések

  1. Ez a barom hazafias lázadásról beszél. A fele igaz. A lázadás! De a hazafias cselekedett helyett azt mondanám hogy éppen a hazát árulja el. Újpestiek! Ez a ti képviselőtök! Elég nagy szégyen!

    VálaszTörlés
  2. Ez mennyire genya !!! Persze egy patkány típusú állat is. Ti büdös szaros pártaktivisták élték az életeteket, a miénk hátrányára s, hittétek ez örökké tarthat. ( Márai Sándor: 13. cézár)

    VálaszTörlés
  3. Vörös hörcsög vezérük nem ünnepli március 15-ét,de ők hazafiaknak tartják magukat.Szégyen és gyalázat.

    VálaszTörlés
  4. Rohadjon meg minden beteg agyú mocskos kommunista patkány Újpesten , Angyalföldön vagy bárhol is van a Földön !

    VálaszTörlés
  5. Édes jó Istenem, légyszíves kérlek,hogy mentsd meg Hazánkat az ittfelejtett bolsevik, liberális, kommunista hazaáruló csőcseléktől! Kérlek, segítsd meg Hazánkat, hálásan köszönöm, Ámen!

    VálaszTörlés
  6. Varjú Lacika. Ha végül kiderülne, hogy mégiscsak léteznek alsóbb- és felsőbbrendű emberi fajok - még ha nem is a náci értelemben -, akkor jelenlegi állapotodban te csak a legaljához tudnád magadat sorolni. Bár lásd nagyvonalúságomat: még előled sem vitatom el a változás esélyét és lehetőségét.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése