Etarget -közép

Dobrev aljas akciót indított

Orbán a célkeresztben!
"Az Európai Parlamentben Dr. Molnár Csabaval.

A Néppárt sorsdöntő ülése előtt számtalan európai politikussal fogunk találkozni, de ami engem a legjobban izgat, hogy ma találkozom egy magyar orvosprofesszorral, aki évek óta itt dolgozik Brüsszelben.

Elmeséli, hogy milyenek lehetnének a magyar kórházak az Európai Egyesült Államokban. Hogy mindenkinek ugyanannyi esélye legyen gyógyulni. Ez az európai álom."

DOBREV KLÁRA FACEBOOK

Megjegyzések

  1. Természetesen el felejtette megemlíteni hogy viszont 100 ezer havonta a minimál TB...

    VálaszTörlés
  2. Te jó ég, ez a nő ugyanolyan dilettáns mint a férje! Amellett, hogy a szándék aminek folytán most ott van az EP falai között , az gusztustalanul aljas, sunyi , a kivitelezés pedig hányingerkeltően settenkedő, nyomuló.. ( amilyenek ők!) .. mégis rettentően primitív és lóláb kilógós a hülye a kommentje mindehhez . ez: "ma találkozom egy magyar orvosprofesszorral, aki évek óta itt dolgozik Brüsszelben." Ez a prof. majd aztán jól elmeséli neki , hogy "milyenek lehetnének a magyar kórházak az Európai Egyesült Államokban. Hogy mindenkinek ugyanannyi esélye legyen gyógyulni. Ez az európai álom." Ezek tényleg azt hiszik , hogy a magyar emberek idióták? Elképesztően undorító emberek ezek! Egy biztos , mint ahogy férjéből sem lett , belőle sem soha meghatározó politikus ebben az országban ! Hála annak magasságos Jóistennek!

    VálaszTörlés
  3. Klári már elfelejtette , hogy Ferkó egyszer már találkozott az említett Brüsszeli professzorral miniszterelnöksége idején. Talán annak hatására záratott be kórházakat, iskolákat, vidéki postákat, vasút vonalakat szüntetett meg. Egy szóval : Padlót fogatott az országgal. Könyörgöm , messze kerüljék el a professzort , mert ha elfogadják ismét a tanácsát, megint padlót fog fogni az ország. Ellepnek a bevándorlók , valamint megalapítják az Európai egyesült államokat a lakosság akarata és tiltakozása ellenére. Meneküljenek a professzor elől. (irónia).

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése