Etarget -közép

Durván betámadták az Echo Tv műsorvezetőnőjét

 Hol a pofátlanság határa?
A továbbra is a Jobbik szócsöveként működő, mérhetetlen látogatottságú szennyportál, a zsurpubi.hu most úgy próbálja magára felhívni a figyelmet (szeretne még több látogatót, mert hanyatlik a csicska-portál) , hogy rugdossa az Echo Tv műsorvezetőnőjét, Dobos Marianne-t.

Azon élcelődnek (két cikkben is) a Jobbikos csicskák, hogy a Troll c. műsornak búcsúznia kell a nézőktől a Hír Tv – Echo Tv fúzió miatt. Annyira rá vannak állva az Echo Tv műsorvezetőnőjére, hogy ezt kétszer is megírták.
A teljes cikket nem is mutatjuk, elég ennyi belőle bőven. Nos, a címmel, mely szerint az Echo Tv Trolljai beleszaladtak a f@szerdőbe (mert mondjuk ki, erre gondoltak) csak az a baj, hogy ez nem az ECHO TV Troll műsorában szereplőkre érvényes, hanem a zsurpubi.hu kollegájára, a B. Ferenc Attila nevű fehérjehalmazra, ugyanis ő szaladt bele abba a bizonyos f@szerdőbe, hiszen a Troll ott folytatja, ahol abbahagyta: mennek a Hír Tv-be. Ezt már több hír, és maga az ECHO Tv reklám szpotjai is megerősítették.  EZ BIZONY CUMI, kedves B. Ferenc Attila!
Maradjunk annyiban, hogy a zsurpubi.hu úgy beszaladt abba a bizonyos erdőbe, hogy azóta sem talál ki belőle. A Jobbiktól rendszeresen megrendeléseket kapó csicskaportál ezt bizony most csúnyán, rettentő csúnyán benézte!
Na puszi, csicskák!
mindenszo.hu

Megjegyzések

  1. Ez a bfa meg írhatná a szkinhed fasisztoid roy milyen elv mentén feküdt össze (msz"m"p és a belölűk alakult DK rt.) azokkal a szem kilővetökkel kik ellen alakultak, igaz jól tudom magam is, mert egy szar jellemtelen csürhék társulása,szavuk még egy marék fingot se ér!!!!!
    HAZAÁRULÓ ÓCSKA CSICSKA BANDA VALAKINEK JELENLEG AZ ELLENZÉKEN KERESZTÜL A SOROSISTA BRÜSSZELI VEZETÉS SEGGÉT NYALJA A MOSLÉK EU. PARLAMENTI KÉPVISELŐJE NYELVÉVEL NYUGAT EU.ban, ITTHON PÁRTON BELÜL ELOSZTVA A TELJES ELLENZÉK FARÁT NYALDOSÁK!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése