Etarget -közép

Ujhelyi újabb hülye vicce

 Ugrál a bolha...
EPP helyett OPP: Orbán’s People Party, azaz Orbán Néppártja.
OPP: Orbán’s People Party, azaz Orbán Embereinek Pártja (lehet Orbán néppártjának is fordítani) feliratú, nevető Orbán Viktor képes plakátokat tett az Európai Néppárt brüsszeli irodáira Mester Barnabás, a Radikális Európai Demokraták mozgalom társalapítója – írja az Euronews. Ujhelyi István az MSZP EP-képviselője is alapító a mozgalomban.


„Szerdán kiderül, hogy az európai jobboldal végleg megszabadul-e Putyin trójai falovától, a Fidesztől. A magát befolyásosnak gondoló pártcsalád egyelőre úgy tűnik, hogy érdemben nem tud mit kezdeni egy antidemokratikus kormánypárttal a sorai között” – mondta Mester, az MSZP EP-képviselőjelöltje.
Az akció egy nappal a többek közt a Fidesz sorsáról is döntő EPP gyűlés előtt történt. A pártcsalád azért tűzte napirendre a kérdést, mert 13 párt kezdeményezte a magyar kormánypárt kizárását.
„Ha nem zárják ki a Fideszt a pártcsaládból, úgy rengeteg – magát még demokratikusnak valló – tagpárt fog kilépni a szövetségből, viszont, ha kizárják, úgy Weber bizottsági elnöki álmai kerülhetnek veszélybe, hiszen megválasztásához a fideszes szavazatok is kellenek majd” – magyarázta Mester az Euronewsnak.

Megjegyzések

  1. https://www.youtube.com/watch?v=KZ1kfqJjf7s
    https://www.youtube.com/watch?v=XPgiI46FCDU

    jobb a juncker féle néppárt? figyelembe véve az adóbotrányait, a selmayr kinevezés körüli botrányokat, daul elleni büntetőeljárásokat...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése