Etarget -közép

Bayer keményen kiosztotta Márki-Zayt

Egy nagyon csúnya bukás története...
Ha egy kormánypárti elveszít egy pert, három napig téma az összes ballibsi orgánumban.
Most ez a becstelen, akasztással fenyegetőző gazember vesztett el mindjár három pert. Többek között a saját városa kórházával szemben, amelyről képtelen és aljas módon hazudozott.
Valamiért feltűnően nagy most a csend. De ha már a 444 meg a többi ilyenkor befogja a pofáját, legalább itt a bádogon legyen nyoma!
 
Márki-Zay Péter pert veszített: fizethet és bocsánatot is kell kérnie
Vajon melyik fáj jobban Márki-Zay Péternek? A kártérítés, amit fizetnie kell, vagy a nyilvános bocsánatkérés?
Többek között az a baj ezzel a Márki-Zay Péterrel, hogy fogalmatlan, vagy ahogy szokás mondani, teljesen vakon van. Emlékezetes: a műkedvelő vásárhelyi egészen pontosan azt mondta, hogy aki bemegy a hódmezővásárhelyi kórházba az az életét kockáztatja.
Az intézmény perre ment, mert úgy vélték, hogy egy polgármester sem mondhat ilyet következmények nélkül, még akkor sem, ha az illető a Fidesztől való oktalan félelmében menekült a városvezetői székbe. Elsőfokon nyert is a kórház, aztán most a szegedi ítélőtábla is kimondta, hogy Márki-Zay Péter bűnös. (BŰ-NÖS!!!)
A kórházban várják a bocsánatkérést és a 800 ezret is, amit a betegellátás fejlesztésére fordítanak. Vagyis lényegében a perrel megteremtették a lehetőségét annak, hogy MZP végre tegyen a városáért. A fizetésre és a bocsánatkérésre 15 napja van, utóbbit a Délmagyarban kell megtennie.
Jó ez, jó ez, de azért állapítsuk meg, hogy nagy a baj. Olyan ember vezeti az alföldi várost, aki nem tudja, hogy mit és hogyan mondhat. Fogalma sincs arról, hogy a szavainak milyen következményei lehetnek. Szerencsére sosem voltam még a hódmezővásárhelyi kórházban (sem), de nem gondolom, hogy egy túlélő túra lenne az általános kivizsgálás. Márpedig a műkedvelő polgármester alaposan megingatta a kórházzal szembeni közbizalmat. Ez a sors vár rá is. Inog majd a köznek a bizalma.
Amúgy ez a szegény ember, aki nem is tudja hol van másik két ügyet is bukott kedden. Ezek is azért indultak, mert ész nélkül beszólt két embernek, egy vállalkozónak és egy volt köztisztviselőnek. A jogerős ítéletek szerint szintén fizetnie kell MZP-nek. Lehet, hogy a lokális üldözött nem gazdag, de igazából a vásárhelyiek szegények…

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszett a Bayer Úr vélemény nyilvánítása !

    Üdvözlettel : Emília Mátray . / Debrecenből . /

    VálaszTörlés
  2. Akárhogyis nézem ezt a macskajancsit, egyre jobban hasonlít a csauszeskúra, most már nemcsak a külseje, hanem a gonosz lelke is hasonló.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése