Etarget -közép

Bödőcs Tibor újabb gazembersége

Felháborító arcátlanság!
Köpködnek
Ennek a világképnek a kiagyalói több évszázad óta végzik ámokfutásukat. Hosszú idő óta próbálkoznak a nyelvtani szabályok átszerkesztésével is, számukra egyetlen nyelvtani szám és személy létezik: az én. Ez többek között azt is jelenti, hogy a féktelen önzés szándékaik szerint elpusztítja a hagyományos emberi közösségeket, azokat, amelyek a mi többes szám első személyére épülnek, a családokat és a nemzeteket.

A húsvét kezdetét jelentő nagyhét első napjának katasztrófája, a Notre-Dame-ban pusztító tűzvész éppúgy nem érdekli a haladó véleményvezérek megvezette tömegeket, mint a húsvétvasárnap Srí Lankán végrehajtott, mintegy háromszáz keresztény életét kioltó iszlamista merényletsorozat. Aki jelentős pénzeket ajánlott fel a párizsi katedrális újjáépítésére, a világ szemében nevetségessé válik. Például azért, mert egy magát humoristának nevező magyar senkiházi, bizonyos Bödőcs Tibor közzétett két szellemesnek gondolt mondatot. „Újraépítjük a Notre-Dame-ot! Felcsúton.” Az ízléstelenségben és otromba butaságban Bödőcs nemcsak mellé, hanem alaposan túl is lőtt célján. Már ha ez lövésnek minősíthető.
Az európai parlamenti választásokat megelőző időszakban ezen túl sok csodálkozni valónk nem lehet. A teremtett világ rendjének szétverésére mindig is hajlamos nyugat-európai érdekcsoportok és az őket szolgáló médiumok köpködik az Európai Unió közép-európai országait, mert azok ragaszkodnak nemzeti identitásukhoz, biztonságukhoz és tisztességes gyarapodásukhoz. Egy német film az elmúlt napokban azt sulykolta, hogy Magyarország, Csehország, Lengyelország és Szlovákia, vagyis a V4-ek országai szidják az EU-t, miközben a markukat tartják az onnan érkező pénzekért. Hogy a fejlett Nyugat dolgos polgárainak támogatása Magyarországon például egyenesen a diktatúra kiépítését szolgálja, mégpedig a korrupció közbeiktatásával.
Arról hallgatnak, hogy az egyetlen bizonyított korrupciós ügy hazánkban a balliberális kormányok regnálásának idején történt, 167 milliárd forintot loptak és csaltak el a 4-es metró építkezésekor. A többit meg Brüsszelben, a minket vádló uniós elit követte el. Aztán nem ad tájékoztatást ez a derék német film, hogy Magyarország az unióba lépésével megnyitotta piacait a nyugati áruk és vállalatok előtt, s ha mindent összeadunk, a Nyugat ezzel jelentősen többet profitált az ügyletből, mint amennyit most gazdaságfejlesztésre a közösen megállapított törvények szerint hazánknak juttat. Ami pedig a diktatúrázást illeti, arról saját, jól felfogott érdekükben célszerű lenne mielőbb leszokni. Egyrészt, mert hazugság, hiszen egy valódi tekintélyuralmi hatalmi rendszerben miként csipoghatnának például a Bödőcs-féle alakok, hogy fröcsöghetné teli gyűlölettel az országot a rengeteg balliberális sajtótermék, hogyan ostromolhatnának meg közintézményeket primitív ellenzéki politikusok, és miért provokálhat az internet tökéletesen szabad felületein néhány idióta azzal, hogy a magyar diktatúra azért ilyen bátor, mert mögötte ott áll a kínai és az orosz diktatúra.
Hahó, kedves gyűlölködők, valóban bátrak tetszenek lenni, mert mi még csak-csak eltűrjük, hogy a választások hevében meghúzogassák a bajszunkat, meg hát mi apró oroszlánok vagyunk, de az oroszok és a kínaiak?
Amúgy nekünk nem kizárólag az egyes szám első személy, hanem a többes szám első személy is sokat jelent. Mondhatnánk, mindent.
Dippold Pál - www.magyarhirlap.hu

Megjegyzések

  1. mekkora egy szarkupac vagy bödöcs

    VálaszTörlés
  2. Hiába a zabi gyerek nem tud kibújni a bőréből....

    VálaszTörlés
  3. Van az a píz...mocskos megélhetési takony.

    VálaszTörlés
  4. Bödöcs a mai "humoristák" között magasan a legatraktívabb, nagyon kár, hogy a tehetségét minden kontroll nélkül "becsatornázta" az ún. balliberális- magát elitnek gondoló - kapálodzó majmok ideológiai uszályába. Kár érte!

    VálaszTörlés
  5. Rossz lóra tettél, komám.

    VálaszTörlés
  6. Ha már építésről beszél, tudna említeni pár dolgot a "liberális demokraták" idejéből, mert én csak LEÉPÍTÉSRŐL tudok!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése