Etarget -közép

Dobrev Klára taszító visítása és a valóság

Klárika csúnya akcióba kezdett...
Már-már élvezet hallgatni Dobrev Klára DK-s listavezető megnyilvánulásait, amint minden jelentéktelen szalmaszálba belekapaszkodik, hogy minél nagyobb hitelt próbáljon adni az amúgy folyamatosan hiteltelen szavainak.

Most ugye, hogy leadták az EP-választásra összegyűjtött ajánlásokat, a mintegy 53 ezret, azzal igyekezett erre ráerősíteni, hogy ők adták le a legtöbbet, ezzel a Demokratikus Koalíció – mondják – „talán a legerősebb legitimációjú listát állította”.
Mi az, hogy a legerősebb legitimációjú lista? A Fidesz már bőven meglépte a 600 ezret. Mit akar ez jelentani a választópolgár számára? Nyilván azt, hogy a DK bivalyerős párt, ezért rá kell szavazni, senki másra, mert akkor lesz leghatékonyabban képviselve a választópolgár akarata.
Pedig természetesen ez nem így van. Pontosan úgy van, ahogy a DK állításaival ellentétben lenni szokott: azoknak bizony legvalószínűbben az ellenkezője következik be. A „legerősebb legitimáció” ugyanis legjobb esetben egy, azaz egyetlen mandátumot érhet, meg sem közelítve a legerősebb támogatottságú Fidesz várhatóan 13-15 mandátumát. S ha ezt Dobrev olykor taszító visítása révén hozzák nyilvánosságra, az még a felcsavart hangerő ellenére sem lesz kettő.
Mint ahogy azt is hiába sikította a hallgatóság fülébe, hogy „el fogják zavarni Orbán Viktort és hazahívják a külföldre költözött százezreket.” Persze meglehet, hogy Dobrev Klára az embereket annyira üresfejűnek gondolja, hogy fogalmuk sincs arról, melyik választáson lehet leváltani a kormányt: az EP-megmérettetésen-e májusban vagy esetleg majd 2022-ben, a következő parlamenti választáson? Netán a gyűlölet lángját akarta ezzel is magasabbra lobbantani, hogy azon süssék meg a családi pecsenyéjüket? Mert az egy árva mandátum valóban csak a családi pecsenyének jó. Például arra, hogy Dobrevet öt évig mentelmi jog védje az esetleges büntetőjogi felelősségre vonások elől. Az ország ügyei jó irányba terelgetése tekintetében képzelhetik, mennyit jelent egy több, mint hétszáz fős parlamentben az egyetlen mandátum.
Csakhogy a Gyurcsány házaspár egyáltalán nem akarja jó irányba terelni az ország dolgait. Sőt! Az Európai Egyesült Államok mantrázásával voltaképpen azt sulykolja, hogy ne a nemzeti kormányok irányítsák a haza, a nemzetek dolgait, hanem egy nagyhatalmú központi birodalmi elit, amely nyomban társbérletet nyitna a migránsok számára szerte Európában, kiszolgáltatva nekik milliók biztonságát és ezzel a 2010 előtti államcsőd közeli állapot szakadéka felé irányítva ismét a haza szekerét. Bár ők ezt váltig tagadják, számukra még a migránsügyek felvetése is „irreleváns”, pechükre azonban a valóság lépten nyomon rájuk cáfol. Azért kell a magas szociális juttatásokkal is kampányolni, hogy a választók megint bekapják a legyet, miközben minden józan ember tudja, hogy se szociális nyugdíjból, se szociális minimálbérből, családi pótlékból belátható időn belül nem lehet semmi.
A DK ezúttal is valótlanságok sorozatával és következetes félrevezetéssel akar választókat nyerni. Egy Apró-unokának ugye ezt is szabad.
Pedig már Einstein is megmondta, hogy az embereket nem szabad hülyének nézni. Mert ugye „Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak.” Legnagyobb bánatukra a magyar tanulós fajta.
Hiába kapaszkodnak bele minden szalmaszálba.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. Bolsevik komcsi szokás szerint azzal vádolja a Szemlőhegyi öszödi böszméné a kormányt mit maguk a hazaáruló soros zsoldos Brüsszeli kollaboráns balliberált p.tkányok követek el!
    Kígyóné szava hiteléről, férje gyurcssotány nyilatkozott HAZUDTUNK REGGEL ,DÉLBEN ,ESTE ,és mindig!!! Az fröcsög ki A Bolgár mafia főnökkel való üzleti kapcsolat miatti felelősségre vonás elöl(mentelmi jog) menekül , a mafia vezérrel való ismeretségét először bolsi szokásnak meg felelőn tagadta !!! Férje a bőszme kígyó levélben könyörög Merkelisztán kancellárjának ugyan vonuljon már be(mint Szovjet unió,56-ban ősei kérésére) Magyarországba mert az átkozott nép nem akarja vezérének!!!

    Említsük már meg hogy is került abba a villában ahol életét tengeti , apró antal és piroska néninek meg tetszett,apró elvtárs hatalmánál fogva a Szemlőhegyi zsidó családot egy este,egy kis bőrönddel deportáltatta egy Recski pajtába, már ez is elég kell hogy meg ítéltessék,napjainkban hasonló jellemtelenségről tesz bizonyságot, hiába született bolsevik!!!! Ezen apró-ságokat is figyelembe kell venni mikor értékeljük!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése