Etarget -közép

Hont András besokallt a kölniszagtól

Csúnyán elgurult a gyógyszere...

Mentségére szóljon, hogy hajnali 10 óra után posztolta netmutatványát, szóval éppenséggel túllehetett már néhány koccintáskörön.
A HVG véres tollú újságírójának a kereszténység legnagyobb ünnepébe is sikerült belevágnia mérgezett pennáját. A húsvéthétfőt egy legalább annyira infantilis, mint idióta „önköltésű” népi locsolóverssel öntötte nyakon, ballib dezorientált fanbázisának legnagyobb örömére (vö.: hangos kisebbség).
A Fidesz-gyűlölő zsurnaliszta Nyomasek Bobót akart játszani, de ahogy a régi dakota mondás tartja, olyan kevés volt ehhez benne az eredetiség, mint Mackósajtban a medvetalp.
Az egyszerre izzadtság- és gatyaszagú alkotás annyira erőltetett, szánalmas és kisszerű, hogy megesett a szívünk szerzőjén: idemásoljuk, hogy megőrizzük az utókornak. Nehogy még Hont honlegény elhervadjon hatalmas erőlködésében, mint elvtársai: a vörös szegfű vagy a kék ibolya!
Bónuszként küldjük neki a csendes többség kedvenc locsolóversét: „Nem vagyok én liberális, Ezért vagyok ideális. Szabad-e locsolni?”


https://gorbetukor.blogstar.hu/

Megjegyzések