Etarget -közép

Juncker háborúval fenyegeti a magyarokat

 Ebből elég!
A magyar miniszterelnök úgy tette helyre Jean-Claude Junker bizottsági elnök minapi nyilatkozatát, hogy a fal adta a másikat.

Nagy baj, hogy a magát kereszténynek kiadó, de alapvetően vérliberális politikus képes egyszerű napi politikai érdekből valótlant állítani és idegengyűlöletből kioktatni Orbán Viktort. S még nagyobb baj, hogy nem szégyelli az egyik legfőbb antiszemita idegengyűlölő, Karl Marx szobrát – a liberálisoknak még ezt is szabad jeligére – megkoszorúzni. Mert az antiszemitizmus a libsik szerint csak egy hadviselési termék, a személyes meggyőződéshez semmi köze. Azzal szemben kell alkalmazni, aki éppen az ellenségük, akit le akarnak venni a pályáról. Például azt az Orbán Viktort, aki zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmus ellen. Miután azonban – Junker szavaival – „Nem enged be szerencsétleneket, mivel a menekültek mindenekelőtt szerencsétlenek, (...) és én az idegengyűlölet minden formáját ellenzem”, ezért könnyűszerrel bélyegzi őt idegengyűlölőnek. Koszorúzás közben persze lazán átsiklik Marx azon kijelentésein, hogy például „Minden árucikk csak pénzt hoz a körülmetélt zsidóknak" vagy hogy a "A zsidó lélek lényege az önérdekben és a pénz iránti szomjúságban gyökerezik”. Orbán Viktor válasza persze igazi intellektuális csemege, de csak a józan (keresztény lelkű) emberek számára: „Aki Marx-szobrot koszorúz, az idegengyűlöletből ne oktasson ki senkit, mert az idegengyűlölet nagymesterét Karl Marxnak hívták". A liberálisok számára ez sajnos egyáltalán nem szempont, ha a saját érdekeik útjában áll. Elég csak a Jobbik és az MSZP együttműködésére utalni, amit Juncker helyettese, Frans Timmermans hallgatásával szó nélkül szentesített budapesti látogatásán.
De van Juncker nyilatkozatának egy második, legalább ilyen elképesztő fordulata is. Szerinte ugyanis az „Orbán Viktor által képviselt nacionalizmus háborúhoz vezet.” Gyurcsányék Orbán miatt az unióból való kilépéssel fenyegetőznek, Juncker már a háborúval. Fontos, hogy félelemmel töltsék el a szavazókat, hogy csakis rájuk szavazzanak.
Már a nacionalizmus szóhasználata is célzatosan rosszindulatú, de most átlépve ezen feltehetjük a kérdést: milyen háborúra gondol Juncker? Ki indítja, ki ellen? Csak nem az az európai uniós elit, amely mindent elkövet, hogy békés eszközökkel, de mérhetetlen erőszakossággal betuszkolja Magyarországra is a migránsokat? Milyen alapon mer fenyegetőzni az a Junker az emberiség elleni legsúlyosabb gaztettel, akinek fogalma sincs arról, mi az a háború? Egy évben születtünk. Nekem legalább a szülők közvetlen tapasztalatából van fogalmam 56 tragédiájáról, vérbe fojtásáról, százak kivégzéséről. Akkor is a magyarok szabadságáért folyt a harc, miközben a Juncker-család szépfia az általunk irigyelt békében és jólétben készülődött az eszmélésre. S most foteljából, aktuális itala mellől ugyan olyan marxistaként próbál félelmet gerjeszteni a háború felemlegetésével Európa népeiben, ahogy Európa kevésbé szerencsés országában azt a magyarok már egyszer megélték. Ahogy megélték a kommunizmus elnyomását is. Ezért gondolják mérhetetlenül aljas dolognak, ha valaki ugyanezt akarja rájuk erőltetni napjainkban a demokrácia, a szolidaritás, a szabadság zászlóját lengetve. Ha nem békésen, akkor erőszakkal. Juncker szerint akár háborúval is. Csak azért, hogy beengedjük a migránsokat.
Nem Orbán Viktor és mögötte magyarok milliói elszánt nemzetvédelme vezethetne ide, hanem a brüsszeli elit ellentmondást nem tűrő erőszakossága, provokációja. Ha tetszik, Juncker támadná meg Orbánt és nem fordítva.
Szerencsére azonban kampány van. Juncker ostoba kijelentését fogjuk föl Orbántól és követőitől reszkető kétségbeesett vagdalkozásának. Hiszen ő is tagja a kifutó kollekciónak.
Május után már senkit nem fog érdekelni kétkulacsossága. Mindkét kulacsát úgy használja önsorsrontásra, ahogy akarja. A magyar sorsalakítás pedig továbbra is ott marad Orbán Viktor kezében.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu/

Megjegyzések

  1. Tökéletlen iszákos isiászos vén marha.

    VálaszTörlés
  2. Hogy nem tudják már tőkőn rugni és elnémitani a részeges disznót,aki Európa szégyene és Soros "csókos"barátja!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igy van részeg disznó ki hisz még ennek az alkoholista senkinek Németország szégyene.

      Törlés
  3. Szerintem a junkerizmus a végét járja.NAGYON fél a mikránspárti töbség hogy a választások után sokan lekerülnek a jó zsíros porondról.Hajrá Viktor csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
  4. Itt az idő,most,vagy soha.
    El kell tåvolítani ezt a sok agyatlan Európa és hazaárulót az EU élėről.
    Gål Erzsébet

    VálaszTörlés
  5. Háborút vizionál ,alkoholizmusa legyőzésére kellene háborút indítania,ennek az infantilis marxista liberált vadbaromnak !

    VálaszTörlés
  6. Biztos hogy a Brüsszeli kollaboráns HAZAÁRULÓ gyurcsotány az öszödi böszme kígyó felesége a csúszó mászó kígyó gyurcsányné unszolására merkelisztán vezetője muttinak írt levelében erre céloz, azaz Magyarország letámadására Hazánkat a sorosista Brüsszel Gyarmatává lakóit RABSZOLGÁIVÁ sűjesztve, mint ahogy a komcsi lumpen bolsevik őseik tették 56-ban !!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése