Etarget -közép

Kiderült Bősz Anették féltve őrzött titka

Orbán fejét akarják.
A Liberálisok országgyűlési képviselője Facebook-videójában hívta fel a figyelmet arra, hogy a magyar kormány a keleti nyitás jegyében keleti diktatúráknak szolgáltatja ki hazánkat. Bősz Anett szerint Orbán Viktor folyamatosan olyan üzleteket köt, amelyek nem csak óriási korrupcióra adnak lehetőséget, de súlyos nemzetbiztonsági kockázatot is jelentenek. A paksi bővítés és az egykori KGST-bank befogadásának eredményeképp ellenőrzés nélkül, számolatlanul utazhatnak be az országba és az Európai Unióba orosz kémek és a titkos ügynökök – figyelmeztetett Bősz Anett.

A Liberálisok politikusa szerint nem csak a Putyinnal, de a Kínával kötött megállapodás is súlyos kockázatot jelent, hiszen a Budapest-Belgrád vasútvonal beruházás által Kína számítógépes rendszereket és ipari kémkedésre alkalmas eszközöket telepíthet hazánkba. A képviselő a videóban azt is kifejtette, hogy
a Fidesz kötött pályát biztosít Európa kínai gyarmatosításához, miközben a vasúti beruházás magyar építője Mészáros Lőrinc lesz. Orbán Viktor és a Fidesz-kormány folyamatosan olyan kormányokkal és vezetőkkel üzletel, akikre nem vonatkoznak az európai normák. Akik nem tartják tiszteletben az átláthatóságra és tisztességes piaci magatartásra vonatkozó szabályokat.
Bősz Anett hangsúlyozta: történelmi felelőtlenség a keleti nyitás politikája. Közös feladatunk, hogy Orbán Viktort megállítsuk ebben – tette hozzá a Liberálisok képviselője. 
PestiSrácok.hu, fotó:Facebook


Megjegyzések

  1. Mi ebben a titok? Eddig is tudtuk, hogy Anett értelmi képessége elég korlátozott!

    VálaszTörlés
  2. Ha már kötelezően el kellett köteleznünk magunkat nyugatnak, / ök is kihasználhatnak bennünket/- akkor mi a probléma kelettel? Kis ország lévén nem vagyunk abban a helyzetben hogy szubjektiv módon alakitsuk a politikánkat! Különben is, az üzletben nincs barátság csak érdekek vannak.! Pl: - Mi lenne akkor ha elkezdenénk szembehelyezkedni, packázni a Putyinnal,- hogy megfeleljünk a nyugati barátainknak? Akkor Putyin azt mondhatná ,- ha ti így viselkedtek én pedig elzárom a gázcsapokat.

    VálaszTörlés
  3. Ennek a nőnek az agyát már megfertőzték.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése