Etarget -közép

Orbán nagyon nagy bókot kapott

Horst Seehofer német belügyminiszter elegáns, frappáns összefoglalóval tette helyre a soros, nyugat-európai áldemokrata szégyenpolitikus sivalkodókat Webertől Junckeren át Sargentiniig.

„Figyelemre méltó az életrajza, Orbán akkor harcolt a kommunisták ellen, amikor mi a foteljeinkben ültünk, s mindezt keresztényi meggyőződésből tette. Nem vagyok hajlandó megkérdőjelezni Orbán Viktor demokrataságát.”
Horst Seehofer német belügyminiszter, korábbi bajor miniszterelnök a svájci Neue Zürcher Zeitungnak azt mondta: Orbán Viktor talán túlzásba vitte az EU-ellenes kampányát, ám ennek ellenére nem kérdőjelezhető meg a magyar miniszterelnök demokratasága vagy az, hogy keresztény meggyőződésből harcol a kommunizmus ellen.
https://csakegymondat.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. Semmit nem vitt túlzásba,csak a nép tudomására hozta a sorosista (zsoldos) Brüsszelben mit akarnak tenni Közép EU.-val,melyben hazánknak GYARMATI sorsot a MAGYARORSZÁG népének RABSZOLGASÁGOT szántak,a hazai balliberált bolsevik komcsi fasisztoid (roy) ellenzék KOLLABORÁLÁSÁVAL !!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Inkább Sargentíni vitte túlzásba! A miniszterelnök úr csak viszonozta! Miért hagyták a szargentíninek ezt a mocskolódását. Ha az tetszett, ez is tetszeni!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése